lauantai 20. helmikuuta 2010

Eihän se nyt ihan putkeen mennyt, mut yritystä oli ainakin...

Juurikin niin että aamulla se miinus 24 oli hieman liikaan saksalaiselle dieseljyrälle, mutta ei katjuskalle.
Dieseliä se virtaa minunkin suonissa, kun lämpenen niin hitaasti.

Asiaan, aamulla lähdin kävellen kauppaan( 7 jälkeen) ja kun oli niin kylymä ajattelin hieman juosta lämpimikseni. Ei sattunut polveen, pohkeeseen eikä tuntunut hengityksessä. Juoksin 37 min kaupalle.. pienen mutkan kautta. Sain aika huvittuneita katseita aamusella, en sentään juossut kauppakassin kanssa kotio.

Töissä päivä ja kotio, naapurin kanssa piuhaa kiinni ja saksalainen hörähti käyntiin. Ei ollut kuin -18 astetta pakkasta ja ihan "kevyt" tuuli. Kun mä niin tykkään mutkista niin ajelin mutkan kautta salille, piti käydä ostamassa uusi kamera, mutta enhän mä uskaltanut autoa sammuttaa jos oisin jäänyt vahingossa kylille sillä. Huomenna hajen kameran.

Juoksin matolla 45 min. Aivan ihanaa!!! Hullu joo-o mut menkään nyt tämän kerran ja ens viikon vielä.
Selkää:
Kulmasoutu vuorokäsi kuulalla. 12x12kg, 12x16x 12x20kgx2
Ylätalja lapiolla 12x45, 12x55x3
ylätalja rusetilla 12x45x3 pudotukset päälle.
Alasveto taljassa tangolla 12x35x2 12x30


Enkai mää muuta tehnyt, en jaksanut epäkästä edes tehä, jääköön ensi kertaan. Mutta olihan tuossa jumppaa jo ihan tarpeeksi?

Kävin siskolla saunomassa ja pelattiin Monopolia ja olin ihan paska :) menin heti konkkaan... kummityttö voitti. Mua alkoi väsyttää, kiitos vaan kummitädille tästä olotilasta kun soitteli mulle keskellä yötä... Kostan aamulla 6 aikaan ja soitan takas... perkele.

Mutta kiitos muuten tästäkin päivästä, ei se nyt niin huono ollut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti