tiistai 22. tammikuuta 2013

Aamujumpan suoritin tänään. Pakko ei voinut muuta, aerot ja puntti samaan syssyyn ja eikun kouluun. Illalla olisi tehtävä koulun jälkeen eräs teos valmiiksi ja hilattava se kouluun huomenna. Eilen en sitä ihan valmiiksi saanut ja meinaa stressiä pukata. No hengitän syvään ja teen sen tänään valmiiksi. Teoksella en tarkoita kirjaa vaan epämääräistä kasaa rautaa ja lankaa johon tulee valot :)

Hauis ja ojentaja, sekä vatsoja.
4 liikettä molemmille ja kevyenä mentiin, tosin sarjat loppuun asti.

En ymmärrä miten joku pystyy käymään vuodesta toiseen treenamassa ilman että tuntuu missään?? tai no joo ymmärrän. Satsit ja fressit niitä treenajia taitaa olla pullollaan, annetaan valmiit ohjelmat käteen ilman asiallista valmennusta? Toki on niitä muuallakin, toki tiedän erään salin, jossa ns. ähiseminen on kielletty, protskun sekoittaminen kielletty ja monia muita kieltolappuja ympäriinsä salia liimailtu!!! Eipä siinä kovaa edes uskalla treenata jos heittää pihalle kun karjaisee voi vittu kovan setin jälkeen... no ehkä vähän kärjistetty!! Koitan olla kovin kiroilematta salilla :D
Olkapäitä olen säästellyt vielä piikityksen jäljiltä ja tämä kevyt viikko tekee ihan hyvää. Parempaan päin menossa, hitaasti, mutta varmasti. Onhan loukkaantumisesta jo tovi aikaa, kun elokuussa sen rusautin beach futiksessa.
Pitäisi varmaan hieman venytellä tänään.


16 kommenttia:

 1. Siis en kestä! Kieltolappuja! Ei saa ähistä.. :D Joo, en kestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään :) siellä on myös karsittu ns. isompi porukka pois, kun ostat sinne kortin pitää allekirjoittaa sopimus jossa vannot ettet käytä mitään kiellettyjä aineita, tosin sitä vastaan mulla mitään ei ole. Menee vaan holhoamiseksi.
   Niin ja painoja ei saa kolistella myöskään, siitä tullaan heti sanomaan....

   Poista
 2. Täällä pikkupitäjässä on myös sali, jossa ei saa kolistella painoja. Aika monelle on omistaja käynyt sanomassa, ettei tuolleen saa reenata Ihan kiva. Ei tuu käytyä siellä treenaamassa itekään eikä ohjattua asiakkaita sinne. Omalla kotisalilla saa onneksi rymistellä ja ähistä niin peevelisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään suosittelen kyseistä salia kenellekään, sillä on muutenkin niin omituinen meininki. Joskus hätäpäissäni käyn siellä jonkun treenin tekemässä ja silloinkin ottaa pannuun jo pelkkä ajatus siellä olemisesta.. kevyitä treenejä vaan ettei mummot ja mammat pahastu.

   Poista
 3. Mitkä on noi pöksyt ekassa kuvassa???? Iiiiiiihanat :) hitto miten hyvässä kunnossa oot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna Pökät on Nikeä :) Kiitti <3

   Poista
  2. monessa urheulukaupassa olen näitä nähnyt...

   Poista
  3. http://store.nike.com/fi/en_gb/?l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-637437/pgid-732514

   Poista
 4. Missä tollanen sali on? :D Ahahahaa :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tässä kotinurkilla :) eipä siellä tule koskaan käytyä, kuin hätäpäissään :D

   Poista