perjantai 25. tammikuuta 2013

Eilen oli olkapää ja selkäpäivä. Kävin kahteen otteeseen salilla, miksi? Ihan vain siksi, kun sunnuntaina on lepopäivä ja sulattelen huomisia syömisiä :D

Tänään tein hauista ja ojentajaa, sekä intervallia perään.

Huominen vielä normitreeniä ja pulla kourassa kävelyä... Valahtaa ihan vesi kielelle jo ajatuksesta. Totuushan on se, että mitä kaikkea ihanaa haluaakaan turpaansa mättää ei sinne mahdu :) mutta saahan sitä haaveilla?

Nyt kun fitness on muotia ja kaikki lahduttajat ovat ammattilaisia, löytyy netistä kaikenlaista infoa ja blogeja missä neuvotaan miten treenataan. Kaikki ei ehkä neuvoja jakele. Mutta sellaiset, jotka eivät ole juurikaan treenanneet tekevät ns. harjoitus videoita, joissa liikkeitä suoritetaan väärin. Erääseen blogiin törmättyäni, siellä neuvottiin käsitreeniä. Vinopenkki ja kulmasoutu olivat käsiliikkeitä!!! WTF oikeasti. Itse en todellakaa ole mikään ammattilainen, sen verran tiedän, että vinopenkki ottaa rintaan ja kulmasoutu selkään, ei alleihin. Toivon vain, että moni kyseenalaistaa kaikkia mahdollisia ohjeita mitä netistä löytyy, jopa minun tekemiäni.6 kommenttia:

 1. Netti mahdollistaa kaiken, jopa ammattilaisuuden alalla jossa olet aloittelija. Kaikkeen pitää ja tulee suhtautua varovaisuudella ja kritiikillä..

  Makiaa evästyspäivää sulle :)

  VastaaPoista
 2. Tankit täyteen, nautihan! :) TSEMIÄ!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, tyhjään tankkiin hiilaria :)

   Poista
 3. Mites paljon siellä jo on hiilua uponnut? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä upposi :) 4000 kaloria ja vähän päälle. NUkkumatti tulikin 9 aikaan illalla ja yöllä ei tarvinnut vessassa käydä, sinne ne nesteet imeytyi, aamulla ei ollut edes paha pöhö, mutta nälkä, se on vieranamme :)

   Poista