torstai 31. tammikuuta 2013

Hajamielisyys kunniaan :)
Hauista ja ojentajaa salilla, en  muista mitä kaikkea tein, mutta parhaani yritin. Hauikset on edelleen se vaikein treenin kohde minulle, todella vaikea saada tuntumaa niihin. Onhan ne kovin kovin pienet :) kyllä mä vielä opin, täytyy vain koittaa keksiä oikeat liikkeet ja tehdä ne ajatuksen kanssa, eikä vain sohia menemään kiiressä.
Teen siis lupauksen itselleni ja hauiksilleni. Lupaan ajatella hauiksella seuraavassa treenissäni.

Voihan superdietit! Olenkohan ainoa, jonka mielestä nainen joka haluaa kilpailla nolataan ennemminkin laittamalla häne seisomaan line uppiin kisakireiden siskojen kanssa kun painoa on noin 100kg? Tai että viedään Biancaneveen katsomaan kisabikineitä?
Mielestäni valmennuksen velvollisuus on myös kertoa miten asiat oikeasti ovat. Esimerkiksi kun vuoden salilla käynyt haluaa kisaamaan, jos lihat ei riitä tai lahjoja ei ole luonnostaan. On minun mielestäni rehellistä sanoa, että ehkä vasta muutaman vuoden päästä.
Bikini fitness on ilmeisesti laji, jonne mennään kokeilemaan kisaamista oli sitten fysiikkaa tai ei. Ei sillä ettäkö väärää olisi mennä koittamaan rahkeitaan, mutta eikö sitä voisi  koittaa kiristää kuntoa ennen varsinaista kisaamista, joka kyllä kertoo mitä sieltä alta paljastuu. Tulisi myös samalla hieman kuvaa siitä mitä se kisadiettaaminen on. Ei se vaan oo niin ihanaa ja pumpulissa pyörimistä. Salilla pitaa treenata kovaa vaikka laji on vain bikini. Itse olen kyllä aina räjähtänyt salilla ja hikinen, hajukaan tuskin on kovinkaan mahtava. Eipä sitä jaksa vapaallakaan juuri panostaa naamaansa tai laittaa muuta kuin verkkarit päälle.
Fitness kuulostaa ja näyttää hienolle, tytöille olisi myös hyvä kertoa, että laji ei kuitenkaan ole mikään terveellinen laji ja mitä sitten kisan jälkeen. Kuntohan ei ole sen jälkeen aina rapsakan kireä jatkuvasti.

Tulipahan avauduttua. Olkaa hyvä!

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että avauduit mietin nimittäin samanlaisia juttuja, kun katsoin kyseisen jakson. :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli vaan todella paha mieli siitä jaksosta ja toivottavasti tytöllä on hyvä itsetunto käsitellä asiaa. Itse ainakin kokisin ahdistusta mallailla kisabiksuja joihin en mahtuis vielä pariin vuoteen... no pitäähän niiden kai mainostaa kyseistä paikkaa, kuten sitä vaate ketjuakin... koon 44 suurin koko ja hänen kokonsa 50... anna mun kaikki kestää..

   Poista
 2. Siis jos mulla normaalipainoisella hieman röllykkää omaavalla olisi hankala olla vertailtavana tuossa kokoonpanossa, niin voin vain kuvitella miltä tuntuu kun on enemmän pudotettavaa ja "kiristeltävää".. Yyh.. Paha mieli tulis.

  Josko se toimis sitte kuitenkin hänen tapauksessaan niin että tsemppiä ja motivaatioita tuli lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin toivon että se vaan motivoisi häntä...

   Poista