keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Aamulla oli todella poikki ja vetämätön olotila. Ajattelin sen johtuvan vain huonosti nukutusta yöstä. Tein kuitenkin treenin ja olo oli todella paska koko sen ajan, eikä tullut edes hiki ja suoraan sanoen nukutti salilla ja vitutti. Hinkkasin vielä aerobista, mutta jätin sen hieman kesken kun ei vaan huvittanut.

Kotona mittari kainaloon ja lämpöähän siellä oli, aika vähän, mutta veto oli totaalisesti poissa. Kaaduin sohvalle ja nukuin siinä tunnin ja hipsin yläkertaan nukkumaan. Syöminen ei todellakaan maistunut ja olo oli kuin todella kova kankkunen puskisi päälle. Oksetti, pyörrytti, oli kylmä ja kolotti joka paikkaan. Lämpökin nousi ja uni maistui.
Hammaslääkäriin raahauduin illalla, koska jos sen olisin perunut saman päivän aikana olisin kuitenkin joutunut maksamaan siitä. Onneksi kuljettajan sain, koska en todellakaan olis voinut ajaa itse sinne.

Vaakatasossa siis koko päivä ja myöskin tämä päivä. Kuumetta ei ole enää ja olo ihan kohtuu hyvä. Pääsin todella vähällä jos se meni näin nopeasti ohi, tuskin mitään ifluenssaa, ennemminkin kroppa huuteli lepoa. Minähän kuuntelen!!
Joten otan iisisti tässä ja kun kunto kohenee teen vai kevyitä treenejä.

Viikonloppuna saan kisibinit ja pääsen suunnittelemaan koristeluita niihin. Sitten kun vielä mahtuisi niihin pian :D tai no ei nyt niin pian, mutta edes kisapäivänä :D

1 kommentti:

  1. Onpa hyvä kun selvisit noinkin vähällä :) Kyllä se kroppa sen leponsa ottaa vaikka väkisin.

    VastaaPoista