sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Lauantai oli jalkapäivä, sekä tankkausta.

Voi helvettiläinen mä kierin sohvalla, oli kuuma, ei voinut olla mahallaan, kyljellään eikä oikein mitenkään päin :D Kuumakin tuli ja olisi mieleni tehnyt mennä lumihankeen pyörimään, haaveilin kylmästä suihkusta.
Tunne, kun on kuumassa saunassa, kunnon puusaunassa mökillä, ottaa kylmää järvivettä kauhaan ja kaataa sitä hiljalleen päähän :)

Aamulla kävin tekemässä jalkatreenin, koska myöhemmin ei olisi pystynyt, olisi pulla pyörinyt kurkussa ja luultavasti se olisi tullut myös salilla ulos asti.
Koskaan en tosin ole oksentanut jalkatreenin yhteydessä, liekkö treenannut liian neitimäisesti? :)

Kokeilin jälleen kyykkyä, syvään ja leveällä jalka-asennolla. Hyvin meni ja sain laitettua 10 kiloa enempi painoa tankoon. Ihan hyvin vedetty, kun tällä kertaa olin yksin kyykkäilemässä. Matkaa vanhoihin ennätyksiin on vielä paljon, mutta eihän se ole edes tarkoitukseni. Mielummin laadukasta kyykkyä, kuin surkeita ykkösiä! Tosin niin laadusta tiedä, mutta ainakin yritys oli hyvä ja persaus kiitti.
Perään samat vanhat liikkeet kuin ennenkin, prässi, Reverse hack, suorinjaloin mave, sivykyykky ja askelkyykky kävely pitkin salia.  20 min aerobista perään.

Kummitytön synttäritkin ja kaikkia mahtavia herkkuja pöydässä, jotka löysivät osoitteensa meikäläisen mahaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti