sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Muutama lepopäivä teki tälle keholle ja mielelle hyvää,vaikka osa niistä kuumeessa menikin. Hyvällä omalla tunnolla makailin sohvalla tehden siihen isompaa kuoppaa itselleni.
En edes kokenut mitään paniikkia, kun en "pääse" treenaamaan.

Eilen kävin huitasemassa jalkoja kevyesti. Bikinien sovittelua myös, se ei nyt ollut niin ihanan eksoottinen kokemus, valkoinen keho korostui mukavasti pikku pikku uikkareissa :) Niitä pitää vähän pienentää vielä ja kiinnitellä sivukoristeet. Liimailen bling blingit sitten itse niihin. Eipä niihin paljoa kiviä kulu, kun laput on niin pienet :D Kyllä sitä laardimusta sen verran kropassa on, että niissä hyvältä näyttää lavalla. Tällä viikolla olisi varmasti ollut tankkaus, mutta tuo kipeänä olo sekoitti kuviot. Ensi viikolla sitten taas tankkaillaan. Ensi viikko tulee muutekin olemaan raskaampi, koulua joka päivä ja treenit siihen päälle, ei varmasti riitä energiaa juuri muuhun. Sohva on varmasti paras kaveri niiden päivien jälkeen ja lauantain tankkaus tulee kyllä tarpeeseen.

Stressiä tuova tekijä on oman äitini heikentynyt kunto ja vierailut hänen luonaan on sovitettava kuvioihin. Elämä ei todellakaan ole ruusuilla tanssimista, mutta koitan pitää arjen rutiineista kiinni joka tapauksessa. Onneksi koulussa on joustavaa, jos tulee äkillinen tarve päästä äidin luokse. On vain todella raskasta mennä sinne, kun tietää ettei voi hänen hyväkseen mitään tehdä, mutta läsnäolo kyllä auttaa. En todellakaan halua hänen olevan yksin, vaikka en ole edes varma tunnistaako hän minua tai muistaako vierailumme.

Jalkatreenissä eilen:
Prässi, kyykky, hack, 1 jalan mave, askelkyykky kävely.

Tänään tarkoitus pumppailla olkapäitä ja ojentajia, sekä mennä harjoittelemaan kävelyä muutaman muun kisaavan kissan kanssa.

8 kommenttia:

 1. Jaksuja sulle muru. Oot ajatuksissani joka päivä!

  VastaaPoista
 2. Jaksamista ihan kauheesti sinne.

  VastaaPoista
 3. Täältäkin toivottelen jaksamista arkeen ja kaikkeen muuhunkin :)
  -päivi-

  VastaaPoista
 4. Voimia <3 Läsnäolo on tärkeintä mitä voi antaa toiselle tässä vaiheessa. Muista kuitenkin itsekin levätä, jotta jaksat!

  Ps. Tiedätkö ketään pienijalkaista kuka tarvitsisi kisakenkiä? Pleaserin kiiltonahka-avokkaat 12cm:n korolla löytyis multa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille.
   Mrs K, onko ne musta kengät?

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista