maanantai 11. helmikuuta 2013

Selkä ja hauis saivat tänään kuritusta.
Kevensin edelleen painoja hauiksessa ja johan alkoi polttelemaan. Toivottavasti huomenna olisi kipeänä, tietää että on mennyt oikeaan osoitteeseen. Monet tekeekin sitä aivan liian isoilla painoilla, eivätkä kyynerpäät ole liimattuna kylkiin kiinni. Ihmekös tuo kun ei haba kasva ja kaikki menee olkapäihin. Parempi oppia tämäkin myöhään, kun ei milloinkaan.

Kolme liikettä hauiksille ja 4 liikettä selälle.
Harjoittelin myös poseerausta ja kävelyä korkokengillä. Sitäkään ei voi liikaa treenata. Päätinkin tehdä sitä treenien jälkeen kisoihin asti, jotta se menisi kisoissa ilman että tarvitsee panikoida ja miettiä kävelyä juuri lainkaan.  Sen pitäisi mennä selkärangasta ja voin sitten keskittyä vain esiintymiseen ja nauttia siitä.
9 viikkoa!!!

Lauantain tankkaus tuntuu ja näkyy kropassa vielä hieman nesteisenä, mutta eiköhän se siitä loppuviikkoa kohden taas "kiristy"

Unetkin tuntuu maittavan ja olen saanut todella hyvin unta. Plussaa kropalle, koska en aio tinkiä unien määrästä. Selkä tosin on kovin kankea aamuisin, mutta vetreytyy kun pääsee liikenteeseen.

6 kommenttia:

 1. Hyvin oot timmistyny, hienoa1! <3 Mitkä trikoot? ;)

  VastaaPoista
 2. thank you, reebokin pökät viimekesänä ostetut.

  VastaaPoista
 3. Siis mitä mitä mitä multa on mennyt nyt jotain tosi pahasti ohitte. Kerrohan heti että mitkäs kisat on edessä???

  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kauheesti tsemppistä :) hieno homma!
   -päivi-

   Poista