torstai 28. maaliskuuta 2013

Asioita oppii tekemällä, oli se sitten mikä tahansa asia. Toki teoria on hyvä olla hallussa, mutta ainakin itsellä toiminnan kautta opin parhaiten. Harjoittelussa sama asia, tekemällä oppii. Ensin on tehtävä asioita väärin, jotta oppii tekemään oikein. Onko kukaan seppä syntyessään? En minä ainakaan.
Asioita on pakko tehdä ensikertaa, diettikin on aina joskus se ensimmäinen ja yleensä se toinen ja sitä seuraavat eivät (juuri ) koskaan ole samanlaisia, kuin se ensimmäinen. Ehkä henkisesti helpompi, koska tietää mitä on tulossa, mutta muutenhan se ei todellakaan ole ihanaa, mahtavaa ja ruusujen kuvia päivästä toiseen.

Ensimmäisen dietin jäljeen sitä tietää mitä osa-alueita pitää parantaa ja mitkä ovat ne hyvät alueet itsessäsi. Koskaan en ole kuullut kenenkään sanovat, että hän on liian lihaksikas lavalle tai että kroppa on täydellinen ja mitään osa-aluetta ei tarvitse enää treenata.
Sitten on se itsensä vertailu muihin, blogeista ja naamakirjasta. Totuus toldellakin paljastuu vasta siellä lavalla kisapaikalla. Turha vertailla itseään muihin kuvien perusteella ja ottaa siitä paineita omaan treeniinsä. Hyvä on jos sitä osaa käyttää motivaationa itselleensä, mutta varsinkin alussa se on todella hankalaa.

Tänään luvassa oli aerobinen aamulla ja 30 min kävely hierojalle. Olin niin pihalla puolentoista tunnin jälkeen, etten kyllä olisi löytänyt takaisin kotiin :)
Parin viikon tauko jalkojen treenauksessa, tehnyt sen verran hyvää, että hieronta tekee pahaa :) Pääsee syvemmällä mun pikku kinttuihin. Pohkeet oli aivan tulessa hieronnan jälkeen.

Huomenna taas salille ja samat vanhat temput aamulla kotona fillarin päällä.  2 viikkoa matkaa jäljellä :) Viikko diettiä ja sitten tyhjennys tankkaus puuhastelut.
Mukavaa pääsiäistä kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti