lauantai 16. maaliskuuta 2013

Ei mulla eilen ollutkaan hierontaa, hieroja oli kovassa flunssassa. Parempi varoa, ettei saa mitään tauteja nyt, sairastetaan sitten 4 viikon päästä?

Mun hanuri puutuu fillarin päällä, joten päätin mennä aamulla salille tekemään aerobisen. Kävelin matolla tasaisen tappavaan tahtiin. En kyllä jaksa huomenna mennä sinne tepastelemaan, koitan pyllyn kestävyyttä taas fillarin päällä huomena.

Salilla tein selkää, perinteisestihän lauantai olisi koipi päivä, mutta eipä enää olekaan.

Ylätaljaa 3 eri otteella, kulmasoutua taljassa ja muutama muu selkä liike, sekä vatsoja.

Eilen olin ilmesesti huonolla tuulella, kun kaveri salilla kyseli tänään, että oliko eilen huono päivä :D ja kyllä oli. Ei tuo ilta treenaaminen sovi mun hermoille enää tässä vaiheessa. Kämppäkin alkaa muistuttamaan kaatopaikkaa, eikä jaksa perusteellisesti siivota. Juuri sen verran ettei ihan ala ärsyttämään, ja kyllä kun on kolme koiraa on sitä imuria talutettava joka päivä kuitenkin.

Tosin ärähdin mä eilen salilli yhdelle kundille, kun tuli kyselemään, että monta päivää kisoihin. Sanoin etten oo laskenut päiviä, viikkoja kylläkin ja tungin kuulokkeet takaisin korviin... Saattaa olla syynä nämä lady dayssit jotka on tulollaan, käpy jäässä varsinkin jos pukkaa nälkää tulemaan samaan aikaan.  Kroppa on siis toiminut muuten kellon tarkasti eikä tällä dietillä kuukautisista loppua näy. Hyvä niin, ei tarvitse stressaa niistäkään, että milloin ne tulee takaisin.

Vähän vielä kiristellään vyötä ja ensi viikolla tiputetaan kaloreita, pitää loihtia pienestä ruoasta  iso, se onkin taiteenlaji.
En mä kyllä juurikaan nälässä ole joutunut olemaan ja maha kyllä täyttyy juuri sen verran että pystyy sen muutaman tunnin selviämään helposti, mutta auta armias jos menee sen yli ja polttoaine lähestyy loppuaan. Niin se aika kuultaa muistot edellisistä dieteistä, kun ei tätä vsymyksen määrää muista sitten millään.
On se hyvä, että ne jalkatreenit loppu, sitten mä vasta kuollut olisinkin jos niitä pitäisi vielä vetää.
Jospa uskaltaisin vaikka viikon sisällä vetästä posetreeniä kisauikkareissa... jaa saa nähä, kyllä ne päälle mahtuu ihan hyvin, tarttis varmaan olla vähän ruskeampi että näyttäis elävämmälle.

Kalkkilaivan kapteeni kuittaa ja toivottelee iloista viikonloppua jokaiselle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti