keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Hyvin nukuttaa. Aamuisin olen saanut nukkua "todella" pitkään. Herännyt vasta 7 jälkeen ja olo on kummallisen pirteä lähes koko päivän. Tosin huonoja puolia on se, että kukun myös hieman pidempään.
Ostoslistalla oli eilen meikkivoide kisaan, näpsäkästi sävyn nimi on Tan :) Saletisti näyttää ruskealle, kun sitä naamaansa sutii.

Harjoittelu vuorossa olivat olkapäät ja ojentajat. Taas kummasti poltteli nuo pidemmät sarjat ja muutama super sarja.
Aamulla tuttu fillarin kurittaminen olohuoneessa. Mieleni tekisi kyllä jo juoksemaankin, mutta ei vielä, juostaan sitten kisojen jälkeen taas :)
Salillakin oli mukavan rauhallista.

Illalla kävin hoidossa, kalevalaisessa ja nyt mä oon ihan pihalla :) veri tuntui kiertävän, nestettä sen sijaan ei kauheasti kehosta poistunut, mutta kyllä nekin siitä katoaa, viimeistään kisaviikolla.

Tänään perinteiset aamuaerot ja salille myöhemmin päivällä.
Rintaa ja hauista.
Voi pojat sentään, että pienet painot on raskaat, kun niillä pitkiä sarjoja tekee (ja hitaasti).
Näin hyvän tuntuman kun saan jatkossakin, luulisi hieman tuon mun olemattoman hauiksenikin kasvavan, edes vähän.
Toivossa on hyvä elää :)

Ihanaa, kun kevät tulee ja ehkä uskaltaa jo haaveilla kesästä? vai uskaltaako, pitkä kesäloma on ainakin luvassa. Ihan mahtavaa!!! Hoidetaan kisat ensin ja jatketaan haaveilua sen jälkeen.

Tänään elokuviin illalla ja sinne nuuskimaan muiden herkkuja, omat ei varmasti muiden mielestä niin ihanalle tuoksu. Mausteilla saa kuitenkin aika eksoottisia kokkauksia.


Tällaiset munat on mullakin piilossa pääsiäisenä... näkymättömät ja olemattomat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti