perjantai 1. maaliskuuta 2013

Käytävällä eteenpäin.


Mielestäni suhde valmentajaan on luottamuksellinen ja mua suoraan sanottuna vituttaa, jos toiselta vastauksen saaminen kestää monta päivää. Vittuillaan takaisin, kun pyytää uusia ruokia tai edes makroja, että voi itse vaihtaa ruokansa, ei se vaan enää toimi. Tai että valmentaja kyselee kaverilta miten mä treenaan ja noudatanko ohjeita sekä kertoo kovaan ääneen mun kropan toiminnasta salin aulassa, ei kyllä kuulu asiaan. Mun perseen roikkuminen ja nesteiden kertyminen kuuluu ainoastaan minulle ja valmentajalle? Olenko väärässä?

Aamulla avatessani kananmunia sieltä paljastui tupla yllätyksiä :) kaksosia siis olisi ollut luvassa, saa nähdä onko koko paketti samanlainen.Eilen oli selkä ja takaolka päivä salilla. Kevennettyjä treenejä edelleen ja oikeastaan ne tuntuu todella kivoille. Tuntuma on ihan eri lihaksissa ja kiva tehdä pienillä painoilla.. hullu? i know.

Tänää vuorossa oli ojentaja ja hauis seka vatsoja. Jostain syystä tein vielä vähän rintaa, sen tekeminen on ollut aika tappoa tuon mun kenkkuilevan olkapään takia, mutta nyt tuntui ihan  hyvälle. Sain kovan hien päälle treeneissä ja yleensä sellaista vahinkoa ei kyllä käsipäivänä tapahdu. Päälle tempasin hetken hyppynarua ja autolle käveleminen oli krampin odottelua :) Lisää vettä koneeseen.

Bruce Lee vatsatkin jo hyvällä mallilla... on niitä hinkattukin että eiköhän ne pian mene :)
Rullailua vielä illalla niin eiköhän kroppa taas tykkää ja virkistyy.

4 kommenttia:

 1. Ööö..kyllä sietääkin v*tuttaa!!
  Todella epäammattimaista! :/ Perseestä - sanoisinko!

  Lämpöiset tsempit sulle!!!

  VastaaPoista
 2. Aika amatööriltä kuulosta vaikken tunnekkaan,kova kovaa vasten ja suorat sanat minun mielestä. Joko ottaa homman toisissaan tai sanoo suoraan ettei kiinnosta,et sinäkään tässä leikkimielellä ole mukana niin ansaitset valmentajan joka ottaa yhtä tosissaan homman!
  Eikä varsinkaan toisen asioiden levittely sovi asiaan!
  Eiköhän tässä paasaus taas pisaa,kovaa treeniä vaan :D

  VastaaPoista
 3. Taidan tietää tuon tunteen, kun joskus tulee fiilis, että on jäänyt vähän unholaan :/ Että ihan syystäkin suo vituttaa!

  VastaaPoista
 4. Niin eipä tuo aina tunnu menevän niinkuin tahtoo, tosin suuttuneena tunteet vielä kärjistyvät enempi ja käyrä on korkeempi. hengittelen tässä muutaman päivän syvään niin eiköhän olo itsellä ole jo huojunteneempi.
  Asioiden levittely ei todellakaan ole suotavaa, oli kyseessä valmentaja tai ystävä. Tosin ystävä ehkä saisi puhuakin mun hanurista :) Eikä tässä nyt mitään kesäkuntoa olla hakemassa vaan kisakuntoa :)
  valmentajalla pitää olla selvät sävelet mitä tehdä ja infoa pankissa kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Selkeät säännöt molemmin puolin eikä mitään katsellaan meininkiä.
  Mutta kiitos tsempeistä uusin kuvioin eteenpäin mennään :)

  VastaaPoista