perjantai 15. maaliskuuta 2013


niinhän siinä kävi, että otin lukua sohvalla eilen ja toissapäivänä, Unikin tuli jo melkein kaatuessa sänkyyn, kun jaksoin raahautua sinne asti.
Herään aamuisin 6 aikaan, oli sitten vapaata tai ei. Koirat kyllä pitää huolen ettei jää turhia sänkyyn makailemaan. Välillä tietysti tekisi mieleni heittää niitä jollain ja pyytää pitämään turpansa tukossa, että rinsessa saisi nukkua. Ei auta ei, helpompaa silti kuin ihmislapsosten kanssa, voi luoja tän väsymyksen kanssa jos pitäisi vielä koittaa huolehtia jostain muusta kuin itsestään..

Tänään aamulla heivasin vitamiinit naamariin ennen aerobista,Virhe!! Niin huono olo eikä todellakaan naurattanut mikään. Sinnikkäästi poljin tunnin silti, ajattelin että hyvin ehdin vessaan oksentamaan jos tarve vaatii.

Eilen olikin sitten viimeinen jalkatreeni, perille meni. Tänään ei tarvitse hierojalla ottaa jalkoja, pysytään vain siellä selän puolella. Rullailin niitä tosin illalla, mustelma antoi jo sen verran periksi, vaikkei Se kivuton olekaan. Mitäs pienistä, kun ei nekään meistä!
ilosta viikonloppua!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti