maanantai 25. maaliskuuta 2013


Tänään sovittelin kisabikineitä ja niissähän alkaa näyttämään ihan siedettävälle. Viilausta vaille valmis. Olin ensin sitä mieltä, että kynsiä en laita, mutta tulin toisiin ajatuksiin. Varasin siis ajan kynsien laittoon, elämä varmaan vaikeutuu hetkeksi niiden kanssa, mutta kai se on "kärsittävä"
Meikkiä harjoitellaan myös tulevana viikonloppuna. Tukka on jo naulakossa se vaan nipsastaan päähän. Pidennyksiä en todellakaan hanki, en halua tappaa vähäisiä viimeisiä karvojani enää niillä. Niin monta pidennystä tehneenä ja nähneenä, en kyllä suosittele niitä kenellekään :)

Eilisen treenin jäljiltä hauis on aika kipeä, koiralle lelun heittäminenkin tuottaa tuskaa, kaikki siis hyvällä tavalla :) ei haittaa!!!
Tänään treenailin selkää ja vatsoja. Sarjojen pituudet edelleen pitkät ja lyhyet palautukset, yrjö kurkussa viimeisissä toistoissa. Alkaa olemaan energiat vähissä.

Sitten muuta asiaa.
Ihmettelen miksi ihmiset on monesti kovin ilkeitä toisilleen? Tuleeko siitä itselle hyvä mieli, kun pääsee toiselle vittuilemaan? Pahaa mieltä muille aiheuttamallako se oma itsetunto kohoaa, eikä itsessään näe mitään väärää?
Muiden blogeja lukiessani ihmettelen, mistä nämä anonyymit kirjoittajat oikein kumpuavat. 
Negatiivista palautetta voi antaa rakentavallakin tavalla, oli aihe sitten mikä tahansa. Jokainen saa tietysti olla asioista mitä mieltä haluaa, onhan blogit julkista riistaa. Mulle ei kyllä tulisi mieleen kommentoida esimerkiksi jonkun ulkonäköä, jos siitä en pidä. Ainakaan tavalla, että ootpa kamalan näköinen... 
Tietysti jos omia kuviaan nettiin laittaa ei niistä tietenkään kaikki voi tykätä tai haluta näyttää samalle. Meillä kaikilla on omat tavoitteet ja toiveet monista asioista. Joskus luin jotain sisustusblogia ja kirjoittajan lasta haukuttiin rumaksi??? siis mitä vit..a!!!
Joku varmasti haluaisi kovasti moittia minua huonosta kirjoitustaidosta ja siitä olen joskus palautetta saanutkin. Hänelle se varmaan on ollut todella tärkeä ja ärsyttäähän se jos pilkut ja pisteet on väärissä paikoissa. Ei ole pakko lukea jos ei halua.
Mun blogi mun säännöt :)

Hauskaa viikkoa kaikille tasapuolisesti.
4 kommenttia:

 1. :D asiaa jälleen! On meitä moneen junaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, arvaat varmaan mistä tämäkin postaus sai aiheensa :)

   Poista
 2. Juh, minäkin _yritän_ aina miettiä, mitä kirjoitan. Mulla on tyyli vähän sellainen suorasukainen :o ja käytän joskus aika kärkevää kieltä. Loppuviimein ei kuitenkaan ole tarkoitus ketään henkilökohtaisesti loukata, saatan vain yleismaailmallisesti ihmetellä asioita. Kerran oli ollut vähän huono päivä, töissä ja salilla ja siitä sitten uskalsin avautua blogissani, niin johan mut haukuttiin pystyyn :D Näin se vaan menee :) Mutta toisaalta, jos se helpotti anonyymia kun pääsi sanomaan, niin ehkä sillä oli sitten jokin tarkoitus. Itseäni vähän vaan huvitti. Ymmärrän siis todellakin sun pointin :D

  VastaaPoista
 3. Mulla niitä huonoja päivä riittää, kuten varmasti monella muullakin :)

  VastaaPoista