tiistai 2. huhtikuuta 2013

Edelleen joutuu puhaltelemaan treeneissä sarjojen välillä, onneksi tänään on jo tiistai :) Huomenna on vain aerobinen aamulla, eikä punttia ollenkaan. 5 aerobista ja sitten alkaa lepo. Vain lenkkejä koirien kanssa ensi viikolla ja pose harkkoja.

Eilen oli myös iltasella kuvaukset ja meikattiin myös hieman samaan tapaan kuin kisaan, tosin väri ei ollut ihan niin tumma ja pientä fiksausta tukkaan ja naamariin kisaa varten luvassa. Ei ollut kovin energinen olo eilen ja varsinkin aamulla olen mega kiukkunen :) iltaa kohden yleensä helpottaa olo. Koitankin hoitaa kaikki treenit edelleen aamun ja aamupäivän aikana, koska illalla ei vaan jaksa ja varsinkin kun tulee niin heikko happi salilla. Koitan siis vältellä kanssakäymisiä salilla ja menen aikalailla katse maassa ja kuulokkeet korvissa. Ei juurikaan small talk irtoa, mutta eiköhän ne ihmiset anna anteeksi, kun palaan taas iloisena salille parin viikon päästä :)  Saan varmaan pyydellä anteeksi osalta, kun olen otsa kurtussa hihtänyt eteenpäin?? Saanhan?
Eilen treenasin Hauista ja rintaa. Tänään olkapäitä ja ojentajia, pitkiä sarjoja edelleen ja aikalailla finaaliin asti. Eipä kauheita pumppeja mun pikkaraisissa lihaksissa näkynyt, mutta jotain kuitenkin.

Tässä pari kuvaa eiliseltä.
6 kommenttia:

 1. Upeat kuvat! :peukku ylös:
  toisaalta eihän kuvat olisi voineet epäonnistua mitenkään ko. mallin kanssa ;)
  Etenkin kakkoskuvasssa on jotain taikaa, eihän siitä saa silmiä irti. Siinä on eniten vaatteitakin, joten siitäkään se ei ole kiinni :)

  VastaaPoista
 2. UPEITA kuvia!! <3 TSEMPPISHALIT loppurutistukeen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kyllä tästä hyvä kuorituu vielä :)

   Poista
 3. Kaunis oot! Wow! Tsemppiä loppurutistukseen :)

  VastaaPoista