torstai 4. huhtikuuta 2013

Niin on kovin lyhyt aika enää kisoihin. Peiliin kun katselee alkaa kunto näyttämään hyvälle ja jopa paremmalle joka päivä. Hyvin ajoitettu siis.  Ei montaa aerobista enää eikä salitreeniä 3 molempia. Ensi viikko sitten rennommin, jippiajee.

Tänään polkasin aamulla fillaria ja hyvin laskeutuneen aamupalan jälkeen menin jumpalla.
Hauista 4 liikettä ja rintaa 4 liikettä. Sain jopa enempi painoja kehiin, vaikka tein pidempää sarjaa. Hyvä fiilis jäi treenistä, mutta nyt onkin veto poissa.
Täällä muuten riehuu flunssa ja pidän sormet ja varpaat ristissä, ettei se tartu minuun ainakaan seuraavaan 10 päivään, sen jälkeen saa tulla vaikka mikä tauti ihan vapaasti.

Elämä on ihmeellistä, juuri kun luulee, että pahin on ohi ja elämä helpottuu. Huomaa, että joku nykii matonrimpsuista joka on sun jalkojen alla. Onneksi elämä opettaa ja vastoinkäymisistä tunnun saavan enemmän voimaa. Vaikka välillä ketuttaa, kuin pientä oravaa niin onneksi se on vain väliaikaista ja on otettava uutta asennetta elämään.
Mukavaa torstaita kaikille.

Pientä autonlaittoa viikonlopulta :)

3 kommenttia:

 1. Sitä se tekee elämä,toisena päivänä lyö ja toisena silittää päätä.
  Kunto näkyy olevan hyvä kuvistakin päätellen :)
  p.s missä korjaamolla töissä,voin tuoda auton sinne :D

  VastaaPoista
 2. Niinhän se aika monesti menee ja kun on vastoinkäymisiä tulee myös kokemusta, eikä enää "pienestä" hätkähdä. Sekin on niin suhteellista, mulle joku pieni juttu voi olla toiselle suuri asia ja toisin päin.
  Kiitos kiitos, näistä kuvista on kunto mennyt rutkasti eteenpäin näin muutamassa päivässä vaikka stressiä on ollut senkin edestä :) mutta hyvä tuloo, kun uskoo itse tarpeeksi ja faktaa kunnostaan.
  Mä olin vaan varikko rinsessa, en taida osata juurikaan autoa korjailla, ehkä valot,öljyt vaihtaa ja lisäillä muita nesteitä. Tosin oon mä pyyhkimiä vaihtanut ja osaan sujuvasti pestä auton :D
  Mukavaa kevättä Jyrki

  VastaaPoista
 3. Innolla jo odotan yhteenvetoa kisoista että miten kaikki sitten meni. Tai hyvin ne menee mutta kuin hyvin :)
  Täysi yllätys nuista huoltotaidoista,ei eihan turha rinsessa :D
  Kevättä myös sinulle.

  VastaaPoista