sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Nyt on treenit taputeltu kasaan. Harvinaisen paska treeni vaan tämä viimeinen, kun ei meinannut mitään jaksaa tehdä. Silmät pyörii päässä ja voisin nukahtaa pystyyn :)
Nukuin kuitenkin 9 tuntia viime yönä, eikä tunnu millään riittävän.
Salilla hauista ja ojentaa ja vähän vatsoja. Kävin myös solkussa hakemassa hieman pohja väriä, ei siellä voi kauaa maata. Häntäluu ottaa ilkeästi alustaan kiinni ja se on yhtä pyörimistä, kun paikat puutuu.

Odotan tätä tulevaa viikkoa, ihan levon kannalta ja tekee kyllä todella hyvää. Jalkojen treenauskin, kun loppui viikkoja sitten on jalatkin hyvin palautuneet. Hanuri kyllä puutuu koko ajan ihan sama istuuko sohvalla vai missä. Paras asento mahallaan :)

Eipä tässä sen kummempaa, palaamme asiaan sitten myöhemmin. Nyt alkaa päikkäri aika.
4 kommenttia:

 1. Hei kuules, nyt utelen että missä olet itse teetättänyt kisabiksut? Jostain postauksesta olin ymmärtävinäni, että itse olet ainakin tehnyt koristeluja. Ihan mielenkiinnosta kyselen, koska jaksan aina vaan kauhistella noita hintoja :D

  VastaaPoista
 2. kimppatilauksena jenkeistä, yhden Bothaksen päivin kautta. Hän myöskin hieman piennensi alaosaa ja kiinnitti mulle nauhojen tilalle välikappaleet. Koristelut tein itse, kristallit ei niin kauheesti maksa, mulla niitä meni noin 500 kpl :) kristallit maksoi about 20-30 euroa ja uikkarit niillä välikoristeilla noin 200 euroa. Halvemmaksi tuli näin, paljonkin. Ensimmäisiin kisoihin mun yks toinen tuttu ompeli mulle ne ja toisissa käytin samoja biksuja, mutta uikkari oli silloin lainassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä täytyy ottaa selvää näistä kaikista mahdollisuuksista joilla voisi vähän säästää tässäkin hommassa :) Kiitos vinkistä :)

   Poista
  2. hinta toki määräyty myös uikkarin kankaasta, jotkut ovat kalliimpia kuin toiset. Bodyfitneksessähän koristeita saa olla todella paljon, mutta ei ns. välikoruja. Kristalleja niihin meneekin sitten enempi, hyvä kuin kangasta enää näkee ollenkaan :)

   Poista