tiistai 23. huhtikuuta 2013

Suunnitelmissa oli tänään tehdä koipia salilla, mutta eivät ole vielä tarpeeksi palautuneet edellisestä, joten selkätreeniksi meni. Turhaan niitä koipia hinkkailemaan jos eivät ole vielä tarpeeksi levänneet. Monet tuttavani tekevät jalkoja lähes joka toinen päivä, salilla muutaman kerran ja sitten vielä kotijumppaa hanurille ja jaloille päälle. Ei ihme jos ei kehitystä tapahdu jos lepoa ei anneta kyseisille osille tarpeeksi. Prioriteetti nro. 1 on saada pyöreämpi hanuri ja ei se kyllä sillä kasva tai muokkaannu jos teen joka päivä jalkoja. Tuskin ihmeitä näin lyhyessä ajassa tapahtuu, mutta ei ainakaan tapahdu jos mitään ei tee :)


Ylätaljaa 3 eri kahvalla, alasvetoa taljassa, selänojennusta ja takaolkia 2 liikkeen verran, sekä vähän vatsoja roikkuen päälle.

Nyt on vihdon ja viimein hampaat kuosissa, kuukauden päästä tarkastuskäynti ja katsotaan ovatko pysyneet paikallaan. Hieman vaalennusta pintaan ja alkaa hymy häikäsemään. Jessicalta saadut isosmile liuskat käyttöön, jippii. Toimii muuten todella hyvin vaikka olen vasta 2 kertaa niillä vaalentanut, on hymy huomattavasti kirkkaampi. Voin siis säästää loput syksyn karkeloihin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti