keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Tulipa mahtava treeni tänään jaloille. Oli hyvä veto odottaa rauhassa palautumista eikä vain mennä kute kalenterissa lukee, ennen kisojahan olin muistaakseni 4 viikkoa jalkoja treenaamatta, koska olivat niin saakelin tukkeessa. Enkä todellakaan halua koipia siihen tilaan enää.


Prässiä, Hackia, kyykkyä, sumovetoja, reidenojennusta ja koukistusta. Juoksin myös 10 min loppuun vain kokeillakseni, että miten huonossa hapessa juoksukunto mahtaa olla. Eipä ollut huonossa, vaikkakin hissukseen vetelin.  Ei kannata lähteä monen viikon tauon jälkeen repimään kovaa. Lisäillään vauhtia hiljalleen ja sitten koitetaan ottaa vähän pidempi lenkki.

Niveletkään eivät ole olleet liian kipeänä ja turvoksissa, joten päkiät kestää juoksemisen varmasti. Kyllä sitä joka kerta on kuin maansa myynyt, kun nivelet paukahtaa reuman takia kipeäksi, miten sen kurjan olon niin helposti unohtaa. Ei ihme, että väsyttää, kun tulehdusta on nivelissä. Osaan taas hetken arvostaa tätä kivuttomampaa hetkeä, koskaanhan ei täysin kivutonta hetkeä ole ja siihenkin tottuu, mutta liika on aina liikaa.
Kipu vaikuttaa niin moneen asiaan ja yleensä läheiset saa kärsiä ja huomaavat sen kyllä ensimmäisenä ja auta armias jos ne jotain "väärää" sanoo, on räjähdys melkein välitön tai jokin itkukohtaus ihan paikallaan. Ei oo helppoa muilla :D
Eipä onnistumisen iloja ole ollut juurikaan tuon kivun takia, mutta kyllä tämä taas tästä iloksi muuttuu hiljalleen. Sitä on pelattava niillä korteilla mitä on annettu.


3 kommenttia:

 1. Hienoa, että annoit jalkojen levätä. :) Ja liuskat toimi!! ;)

  Itsellä tulehtui reidet ekalla dieetillä, ei paljon naurattanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella ei todellakaan naurattais, mulla revähti pohjelihas toisella dietillä 8 vk ennen kisaa. Loppu aika mentiinkin sitten aerobista fillarilla kun ei kyennyt enää kävelemään saatika juoksemaan. Lekuri antoi luvan tehdä sitä sentään, luovuttaminen ei silloinkaan käynyt mielessä( ainakaan usein)

   Poista
 2. Sulle on haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista