keskiviikko 8. toukokuuta 2013Eikös se kesä ole jo täällä? Kuinka moni tekikään lupauksen, että on kesäkunnossa? Ei sillä niin väliä, tulee myös ensi kesä ja siihen on hyvin aikaa, syksyksikin jo ehtii kuntoon päästä, riippuu tietenkin lähtökunnosta. Itse toki en ajattelisi painon pudottamista kuurina tai diettinä, vaan elintapojen muuttamisena ja "ikuisesti" kesäkunnossa :) Olishan se mukavaa jos voisi hymyillä puntarilla käynnin jälkeen tai katsoa itseään ja olla tyytyväinen jo saavutettuihin tuloksiin. Moni moittii itseään jatkuvasti, eikä ole itsestään ylpeä, vaikka kroppa olisi muuttunut huimasti.
Vaakahan ei aina koko totuutta kerro, peili kylläkin ja ne ne vaatteet tietenkin. Kun housuissa alkaa persus roikkumaan vaikka vaa'assa ei olekaan juuri muutosta tapahtunut, voit hyvin taputella itseäsi selkään hyvästä saavutuksesta. Toki  kehonkoostumus on tärkeää, ja menetetyn läskin tilalle olisi hyvä saada lihasta. Hyvä jalkatreeni tänään, sain kyykkyynkin lisättyä painoa ja olinkin tyytyväinen suoritukseeni. Olihan tuo kyykky kolmas liike prässi ja hackin jälkeen.

Pyörällä salille, pipo hanskat ja kahdet housut päällekkäin, jouduin hieman karsimaan vaatetusta takaisin tullessa. Treenin jälkeinen poljento ei nyt ihan mennyt niin verkkaisesti kuin tullessa salille, 5 min kauemmin meni matkaan aikaa. Tosin jos naama irvessä olisin vetänyt niin ehkä olisin päässyt nopeamminkin, mutta päätin nautiskella auringon paisteesta ja palautella rauhassa koipia.

Huomenna siitä auringosta ei kuulemma tarvitse nautiskella, kun sataa säätiedotuksen mukaan ihan kunnolla. Mennään  autolla jumpalle, säästetään lihaksia :)
Koiratkin on tuosta kuumasta säästä aivan ihmeissään, kaikilla on veto totaalisen poissa pienen lenkin jäljiltä, hyvin väsytetty.P.s Juttu toiveita otetaan vastaan, kiitos ja kumarrus. Tuntuu, että jutut on niin sitä samaa aina vaan, mutta niin se mun elämäkin tuntuu olevan :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti