sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Hikistä hommaa tuo treenaaminen tänään.
Jalat kyseessä, tänään meinasi vähän alkaa risomaan, kun joku oli varannut molemmat kyykkypaikat itselleen ja teki vain toisessa ensin. Ei se mitään mä sitten sovelsin treeniä, että ei tarvinut kotio lähteä kiukuttelemaan. Siellä oli jostain syystä painoja muutenkin pitkin poikin salia ja jätetty niitä kiekkoja laitteisiin ja tankojen päihin... Mä sitten kiltisi laitoin niitä pois. Toki voi ne unohtuakin, mutta tänään oli vissiin sitten aika tahvoa porukkaa paikalla.

Eilinen oli lepo ja se tuli ihan tarpeeseen. Olisin voinut eilen toki jalat mennä tekemään, mutta koko muu kroppa oli kuin nuijalla olisi hakattu. Siivoilin kotona ja koitin ottaa rennommin. Aika vaan kuluu vapaa päivinä niin pirun hitaasti, ei siihen siivoamiseenkaan montaa tuntia saa kulutettua. Suurin haaste olikin eilen lakanoiden vaihto, kauheen kuuma ja ranteet on muutenkin ihan muussia. Kyllä toi reuma nyt vähän näitä harrastuksia haittaa taas vaihteeksi.

Tein myös 30 minsan aerobisen tänään aamulla. Karmee hiki silloinkin, nestettä pukkaa ulos kropasta, on se sitä kivasti sinne sitä imenytkin. Tulkaa ulos vaan kaikki.

2013 vs. 2003
Kuva täältä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti