torstai 16. toukokuuta 2013

Huomenna on jo perjantai, viikko on mennyt jotenkin siivillä. Treenit kulkee, alkaa vaan olemaan kroppa jumissa. Hierontaa ja venyttelyä vailla koko kroppa, pitänee hoitaa se asiaa kuntoon mahdollisimman pian. Eilen oli jalkatreeni, joten käytän tekosyynä lihaskipua, ettei voi just nyt heti venytellä.

Eilen salilla oli jälleen paljon porukkaa ja treeni menikin eri järjestyksessä ja uuten liikkeenä mukaan pääsi vipuvarsi hack, kun muut vehkeet oli varattuina ja kaikki kyykkäyspaikatkin kovassa käytössä :) Ei hätää, kyllä mä tekemistä keksin, ettei tumput suorana tarvitse seisoskella.
Tänään olkapää, ojentaja ja vatsat.

Mukaan on tullut nyt vähän aerobista, joka toinen aamu vaan ja 30 minuuttia riittää ainakin tostaiseksi.
Tosin tänään menin salillekin fillarilla. Pakko käyttää tilaisuus hyväksi, kun keli on mitä mahtavin ja ollut koko päivän sisällä.

Huomenna vielä koulua ja toivottavasti pääsee ajoissa pois, ehtii vielä nauttimaan helteestä, jota on luvattu. Viikonloppuna pitäisi kai sitten jo taas sataa.


Olen muuten Kenttäkauppa.fi tukiurheilija. Ihan mahtavaa saada tukea omaan lajiin. Tiimissä on muitakin urheilijoita ja aiheesta lisää myöhemmin. Luvassa tarjouksia blogin lukijoille ja kilpailuja.

Kenttäkauppa.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti