keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Jalkatreeni hieman erilainen kuin ennen. Samat liikkeet toki, mutta tein esimerkiksi ensin prässiä minuutin taukoa ja hackia, minuutti taukoa ja sama uudestaan. Koitin päästä salilta nopeasti pois ja sain pidettyä hien päällä. Tehokasta ja salilta lähtikin ankkaa muistuttava fitness pimu kotio.( jos sellaiseksi pimuksi voi itseään kutsua)

Salilla kyseltiikin, että enkö mä ole käynyt treenaamassa, kun mua ei ole näkynyt. Heti ollaan huolissaan, kun ajankohta treeneille on muuttunut. Koulu haittaa hieman tuota aamupäivä treenaamista.
Yllättävän paljon ihmisiä salilla oli kuitenkin tänäänkin, ehkä meillä on muitakin raittiita treenaajia ja noinkin sankoin joukoin.
Kaivoin myös polkupyörän kamojen alta ja tarkistin, että ilmaa on edelleen kumeissa. Jospa sitä rohkenisi ajamaan illalla salille uudestaan. Tällä kertaa en mene treenaamaan, toimisi hyvänä palautteluna tuo. Saa nähdä iskeekö laiskuus, voi olla :)

Prässi+ hack
Reverse hack
Sumoveto
Reidenojennus+koukistus.

Tuo sumoveto on kyllä hyvä liike ja takareisi ja pakarat tykkää kovasti. Painoa ei todellakaan ole paljon, kun tekee pitkää sarjaa 15-20 mutta polte on mahtava. Odotankin innolla huomista päivää ja kipuilua jaloissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti