perjantai 10. toukokuuta 2013

Kiihdyin tänään nollasta sataan hyvin lyhyessä ajassa. Kiihtymyksen aiheutti ystäväni saama kommentti tuttaviltaan.
Hän on pudottanut vuoden aikana hitaasti, mutta varmasti painoa n. 8 kg. Hänellä on kaksi lasta, työ ja tietenkin koti hoidettavana. Hän treenaa aamuisin ennen perheen heräämistä ja joutuu heräämään  hyvin aikaisin. Lisäksi hän syö terveellisesti ja valmistaa eväät mukaansa joka päivä.
Se, että hän olisi saanut positiivista palautetta, hän saikin kommentteja joissa sanottiin, että ei kannattaisi harrastaa liikuntaa ilman ohjausta???? siis yksin, koska se on vaarallista, voi nimittäin loukkantua. Ymmärrän tietenkin jos menee salille, onhan se hyvä saada ohjelmaan ohjaus, jolloin saa kaiken tehon irti jumppaamisesta.
Hänen ystävät sanoivat, että he eivät kyllä mitenkään ehtisi treenaamaan ja laittamaan terveellistä ruokaa.(tekosyitä, tekosyitä) Ystävät ovat tietenkin kaikki reilusti ylipainoisia ja eräskin entinen liikunanohjaaja. Miten on mahdollista, että toisen onnistumisesta ei voida nauttia tai kannustaa, saatika ottaa esimerkkia, vaan koitetaan heti painaa toinen maahan. Sanotaan pian, että on liian laiha, liian lihaksikas, miehekäs ja todella epäterveellistä treenata... Onkin hyvin terveellistä syödä kaikkea roskaa ja olla liikkumatta, ellei siivoamista lasketa liikkumiseksi.
Lyön vaikka pääni pantiksi, että ystäväni syö enempi, kuin hänen nk. kaverinsa, jotka kateellisena toisen saavutukselle, menevät kotona ottamaan sipsipussin kaapista ja jäävät voivottelemaan läskejään. Kun ei ole aikaa treenata ja siinä tulee hiki ja on noi lapset, pyykitkin pitää pestä ja piha haravoida.

Kyllä sitä aikaa löytyy ihan kaikilta, perse pois sohvalta ja liikkumaan. Ruoan laittokaan ei ole niin hankalaa, saatika aikaa vievää puuhaa. Terveellisen ruoan saa kyllä nopeastikin tehtyä.

Itse poljin tänään salille fillarilla, tein olkapää ojentaja treenin ja hyvän treenin teinkin. Sää on mitä mahtavin ja näyttää jatkuvan samaa rataa jopa koko ensi viikon. Jokohan sitä uskaltaa shortsit kaivaa esiin??? Kaipa sitä voi ainakin noi toiset housut vähentää ulkohousujen alta :)
Eilinen selkä :)


Hauskaa viikonloppua.

2 kommenttia:

 1. Mulla on reilusti yli kolmekymppinen kaveri (muutaman lapsen äiti), joka aloitti kuntoprojektin noin vuosi sitten. Kun hän aloitti projektia, kaikki taputtelivat selkään, että "tosi hienoa, kiva että sulla riittää virtaa". MUTTA. Nyt kun tämä nainen on upeassa kunnossa, samat ihmiset kommentoivat hänen ulkomuotoaan "ennen näytit paremmalta" tai spekuloivat alipainosta. Ihmisiä tuntuu risovan se, että ei-niin-nuori henkilö voi saavuttaa unelmakroppansa ilman vippaskonsteja. Todella köyhää. Jos ei itse pysty/jaksa, niin mun mielestä pitäis antaa toisen nauttia onnistumisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se tuntuu olevan. Ihan mahtavaa että ystäväsi ei ole lannistunut vaan paahtanut eteenpäin. Ainoa vippaskonsti laihdutukseen on ottaa itseään niskalta kiinni ja nousta ylös sohvalta ja tehdä järkevi valintoja jääkaappiin.

   Eräs ystävni on ensimmäisellä kisadietillä ja hänen kaverit oli aluksi, että wau tosi hienoa ja kun dietti etenee aletaan marista, kun sä et enää syö meidän kanssa tai käy baarissa jne.
   Jyvät erottuvat joukosta, mutta mielen vahvuutta vaatii kestää kaikki kritiikki. Sellaisen kohteeksi kun tuppaa joutumaan kun jonkun projektin aloittaa varsinkin jos siinä muuttuu jotenkin itse, ulkoisesti tai sisäisesti.

   Poista