maanantai 27. toukokuuta 2013


Luin juuri Kukkalaakson blogia ja kirjoitus oli hyvä ja laittoikin pohtimaan, että mikä mahtaa tehdä onnelliseksi?
Fitnestä tulee joka tuutista, en tiedä, mutta minusta keho on ollut jo pidempään "muodissa" kuin tämän alkaneen fitness buumin myötä. Ennen kaikki tytöt halusivat olla huippumallin mitoissa? Onko väärin jos haluaakin näyttää fitness urheilijalta. Ei varmaan ole, onhan se hyvä, että tervellisyys kiinnostaa ja ihmiset haluavat pitää huolta itsestään. Vai onko kyse siitä, kuten Kukka tuossa kirjoituksessa mainitsi, että on vaan minä ja peili?
Mielestäni jokainen asia voi mennä överiksi, on se sitten laihuus, kosmeettinen kirurgia, fitness, lihavuus, päihteet, menestyksen tavoittelu, you name it.
Mieleen tuli myös, että jos on reilusti ylipainoinen ja ei ole tyytyväinen kehoonsa, varmasti ajattelee, että olisi onnellisempi jos olisi paremmassa kunnossa?
Jos jokin kehon osa ei miellytä itseään, voi nykypäivänä turvautua kirurgiaan ja "korjata" kyseisen paikan jos varallisuus riittää. Tekeekö pienempi nenä tai isommat rinnat onnellisemmaksi?
Minullahan oli hampaat vinossa ja ajattelin, että ihanaa kun saan ne suoraksi, ihan yhtä tyytymätön olen edelleen itseeni. Tarkoitan tällä, että onnellisuusaste taisi jotakuikin pysyä samassa oli sitten suorat tai vinot hampaat. Joten on vaikea kuvitella, että jos nyt hankkisin tissit olisin jotenkin onnellisempi. Sen tosin tiedän (tai luulisin tietäväni), että en todellakaan olisi tyytyväinen itseeni jos nyt pamahtaisi 30 kg lisää painoa.
Kehon muokkaaminen omilla ehdoilla salilla, jumpalla ja ruokailuilla on paljon halvempaa ja terveellisempää, kuin turvautua muihin keinoihin.
Pointtihan oli tietenkin se, että onko kehokeskeisyydestä tullut liian tärkeää ja määritteleekö  six päck millainen ihminen olet? Toisille se merkitsee ja toisille ei. Aina tulee ja on ollut asioita jotka ns. nostavat ihmiset jalustalle ja tekevät asioista tavoittelemisen "arvoisia" Eri asia on tietenkin se kuinka pitkälle on valmis menemään saadakseen ne ja minkä kustannuksella.
On hyvä että on unelmia, mutta ei ne saa määritellä sitä mitä me olemme, tai jos jotain ei saa HETI on vika tietenkin jossakin muussa kuin itsessään.
Yksi asia mikä on faktaa, mikään ei tule ilmaiseksi eikä odottamalla. Niiden eteen on tehtävä töitä ja niin perkeleesti.

Olen avautunut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti