keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Meet the TracieTässä on ystäväni Tracie.
Hän on aina ollut ylipainoinen ja koulukiusattu tämän takia. Potkun muutokseen hän sain, kun hänellä oli jatkuvasti huono oloja toiseksi hänen lapsensa ystävät kiusasivat hänen lapsiaan, koska heillä oli läski äiti.
Tästä sisuuntuneena hän päätti lopettaa roskan syönnin ja alkaa liikkumaan. Painon pudotuksessa olikin enemmän kyse saavuttaa terveellisempi elämä, kuin niinkään kilomäärien tavoittelu. Annoskoot suurennuslasin alle ja herkuista luopumalla hän pääsi 113 kg 69kg ja vaatekoko pieneni 22 kokoon 10.

Alkuun hän kuntoli kotona juosumatolla 3 mailin matkaan meni tunti ja nyt 5 mailia menee jo alle tunnissa. Välillä tietysti matolla puurtaminen tuntuu tylsälle ja hän on alkanut kokeilemaan eri lajeja ja koittaa vaihdella matolla olevaan harjoittelua välillä mäkivastukselle ja nillkapainoja käyttäen.
5-7 lenkkiä viikossa. Hän haluaa myös opettaa lapsilleen terveellisempia elintapoja, hän nauttii liikkumisesta ja viihtyy omassa kropassaan, jaksamisesta puhumattakaan.
Tracie on 46 vuotias ja sanookin että kunpa hän olisi tajunnut aloittaa liikkumisen jo nuorempana. Koskaan ei ole siis myöhäistä aloittaa. Kaiken työn hän on tehnyt aivan itse ilman minkäänlaista valmennusta ja superdiettejä :)
Way to go Tracie!!!

Koskaan ei ole myöhäistä aloittaa!!!!
1 kommentti: