keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Jos jonkin asian kieltää itseltään siitähän syntyy melkein pakkomielle, eikä voi juuri muuta ajatellakaan. Ainakin jos painonpudottaja kieltää itseltään herkkuja. Kyllä herkuttelukin on sallittua, eikä se heikennä muuten hyvää ruokavaliota jos se tapahtuu maltilla, harvemmin eikä päivittäin.
Jos nyt joskus syö jäätelöä, juo siideriä tai vaikka vetää sen rasvaisen pizzan ei kaikki ole tuhoon tuomittua. Toki jos esim. painoa haluaa pudottaa  pizzankin voi tehdä terveellisesti omassa keittiössä. Aluksi saattaa kaikki terveellinen olla mautointa, mutta ole armollinen, kyllä ne makunystyrät siihen tottuu. Rasva ruoassa, kun tuo ruokien makuja eritavalla esiin, siksi rasvainen ruoka on niin hemmetin ihanaa :D Mutta kyllä se liika öljyllä ja voillakin löträäminen vie ne maut mennessään?
Löysin muuten vohvelirauhan kaapista, pitäs varmaan koittaa tehdä joku terveellinen versio lätyistä joka kestäisi myös vohvelirauhdan. Tosin jos en olisi millään kisadietillä tekisin kyllä ihan ehtaa kamaa.

Aamulla hyppistä terassilla, ei millään jaksa vain maata auringossa, joten sain kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Aurinkoa ja rasvanpolttoa :)

Tänään treeneissä vuorossa hauis ja rinta, piti aikalailla soveltaa jo valmiiksi suunniteltua, mutta ei tuo haitannut. Kuuma tuli ja hyvä treeni, sarjoja tein aina 4 ja toistoja 15-20.

se punainen lanka... tippui mun housuita, reikää odotellessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti