maanantai 10. kesäkuuta 2013

Lauantaina oli tankkauspäivä ja olo oli sen mukainen, yöllä hikoilin aivan sairaasti ja yleensä seuraavana aamuna paino onkin paljon korkeammalla, mutta poikkeus vahvistaa säännön se olikin tippunut. Mun kroppa onkin sellainen salaisuuksien laakso, että se käyttäytyy muutenkin ihan miten se itse haluaa. Nesteen kertyminen on normaali jampesteria herkempää, johtuen reumasta, joten ei kannata heti aloittaa itkemistä, kun paino onkin noussut päivässä 2 kg :)
Tänään tein salilla rintaa ja hauista. Kokeilin vähän tasapenkkiä pitkästä aikaa ja sainkin ihan hyvin sitä tehtyä. Painot ei vielä päätä huimaa ja ollaan kaukana vanhoista ennätyksistä, mutta olen silti positiivisesti yllättynyt. Olkapäähän ei sattunut yhtään, no melkein vuosi siinä menikin että voi penkkiä taas tehdä. Hyvä minä.

Aamun aerobinen hoitui hyppynarulla ja kahvakuulalla vuorotellen, hyvää musiikkia korvissa ja 40 min sujui kuin tanssi. Naapurilla olisi varmaan ollut hauskaa jos olisivat nähneet mun pelleilyt.
Tuntuuko joskus siltä, että joku toinen ihminen koittaa vetää sinua alaspäin?
Tukea ei tule vaan päinvastoin koitetaan sanoa, että asia jota teet ei olisi niin tärkeää, että välillä ei voisi poiketa polulta. Yleensä nämä ihmiset ovat sellaisia, jotka eivät itse saa mitään asiaa saatettua loppuun, eikä heillä ole tavoitteita. Tai voi olla, että on tavoitteita, mutta sellaisia joiden eteen ei itse tehdä mitään. Lotossa olis kiva voittaa ja matkalle lähteä, mutta jos ei lottoa, eikä laita rahaa säästöön niin kumpikaan ei onnistu.
Raha onkin sellainen asia joka monesti saa ihmisen kuin ihmisen menettämään järkensä. Joko sillä kun sitä ei ole tai sillä kun sitä on. Kolmas vaihtoehto on se, kun sitä olisi tulossa, esimerkiksi perinnön kautta. Voi sitä hyeaanamaista käytöstä jonka se laukaisee ihmisessä. Sukulais-suhteet aika monesti kariutuukin niihin perintö asioihin.

Varmasti tulee ihmisiä, jotka pahoittaa mielesi välillä ja niitä jotka tekee sitä aina, ei sitä kuitenkaan ole pakko kuunnella. Yleensä toisen alasajo on sitä, että sillä toisella henkilöllä itsellään on paha olla. Hän jakaa omaa paskaa oloaa tietenkin sille, jolla hänen mielestään on asiat paremmin. Oli se sitten sukulainen tai vanha ystävä, siirry eteenpäin. Sukulaissuhde ei velvoita mihinkään ja jos ystäväsi pahoittaa mielesi joka kerta, ei sekään ole sinun kannaltasi kauhean kehittävä ystävyys suhde.  Itselläni meni hetki oppiessa, että kaikkia ei tarvitse miellyttää. Jos itse ei saa keneltäkään mitään takaisin ikinä tuntuu se aika turhauttavalle.
Kaikki tosin ei ole koskaan mustavalkoista ja asioilla on monta puolta, toinen on herkempi kritiikille.

2 kommenttia:

  1. Moikka moi kiitos kivasta blogistasi! =)

    Moikka moi sulle on ruokahaaste blogissani. Tässä

    VastaaPoista
  2. Kiitos, onneksi otin tänään jo muutaman ruokakuvan tekeleistäni :)

    VastaaPoista