tiistai 4. kesäkuuta 2013

Shortseilla vai ilman?

Olin joskus tekemässä kuvauksia suomen huppu-urheilijoiden kanssa, kuvauksissa oli naisia ja miehiä ja ihan mielettömän hyvässä kunnossa. Muistan kun katselin erään naisurheilijan jalkoja, että tuollaiset minäkin haluan. Siitä oikeastaan alkoi mun tosissaan treenaaminen. Ennen sitä harrastin lähinnä juoksua ja eihän se läski niistä jaloista minnekään häviä juoksemalla, jos lihasmassa on ihan olematon.
Muistan kun siskoni kauhisteli jalkojeni selluliittia, kun kotisohvalla istuin. Muistan mä kyllä senkin, kun ne serkun kanssa nauroivat mun pienille tisseille ja kas miten kävikään, mulle tuli isommat kuin niille yhteensä :) Tosin nyt harrastuksen myötä ne ovat pienentyneet, mutta niin on lähtenyt selluliittikin.

Silti en mielelläni laita shortseja tai lyhyttä hametta päälleni kesällä, saati uimarannalle meno on edelleen vaikeaa. Voin toki seistä pikku uikkareissa lavalla, rusketuksen, tekotukan ja paksun meikkikerroksen alla :D
Ihmismieli on kyllä erikoinen.
Olenkin nyt näin helteessä mennyt mukavuusalueen ulkopuolelle ja mennyt salille shortsessa, voi kuinka vaikeaa, mutta ei niin kamalaa ollutkaan. Olisin toki halunnut, että peilissä olisi lihaksikkaammat kintut, mutta ei ne yhdessä yössä kasva. Kuten ei se läskikään sieltä hetkessä katoa, malttia vaan niin kyllä ne lihakset sinne tulee. Jospa shortseissa treenaaminen aiheuttais sen perkele tunteen ja treenaa kovemmin niitä kinttuja.

Niistä kuvauksista vielä myös se, että vaikka urheilijat olivat aivan huippukunnossa olivat hekin epävarmoja kropastaan. Eräs naisurheilija( en muista kuka) oli huolissaan vatsamakkaroistaa, joita ei todellakaan ollut, nahka meni tietyssä asennossa kurttuun. Mietin että jos mulla olis vaan nahka joka roikkuis kun menen mahdollisimman kasaan olisin ikionnellinen kropastani. Nyt se nahka menee vain kurttuun, mutta silti sitä löytää itsestään niitä huonoja kohtia.

Jospa sitä keskittyisi iloitsemaan niistä saavutetuista asioista, eikä märehtisi "olemattomia" huonoja kohtia, sillä jonkun mielestä juuri sinun vartalo on maailman paras. Arvostetaan sitä mitä meillä on, jookos?
Lähdenkin tässä asussa lenkille koirien kanssa. Mukavaa hellepäivää!!!
Helteet jatkuu, mun on päivitettävä shortsi tilannetta kenttäkaupasta, koska kaikki shortsit on isoja nykyään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti