maanantai 17. kesäkuuta 2013Tein tossa yks aamu puuroa ja maistui ihan taivaallisen hyvälle. Käytin Semperin gluteiitonta kaurahiutaletta ja vehnäleseitä, mietin siinä että jos sinne tyrkkäis hiivaa tulisikohan hyviä keksejä. Niin ja se lämmin vesi tietty, eihän se muuten minnekään kohoa.
200 astetta ja 15 minuuttia uunissa keksien kääntö, pohja ylös ja takaisin uuniin 10 min.  Jos ne olisivat olleet ohuempia ei varmaan olisi tarvinnut kääntää. Varmaan myös leivinjauheella olisi saanut ihan hyvän kohotuksen aikaan.
Taisin laittaa 60 g leseitä ja 50g hiutaleita ja n 3 dl lämmintä vettä.
Päälle laitoin kaloritonta tomusokeria joka oli sekoitettu tippaan kahvia.
Tänään kävin 40 minuutin kävelyllä ja sopivasti osuin sateiden väliin. Salilla olkapää, ojentaja treeni. Hyvät treenit jälleen, kädet on jo nyt ihan hellänä, olen siis oppinut treenaamaan. Jospa sitä sitten jotain kehitystäkin saisi aikaiseksi, tosin ei miinuksilla paljon kehitytä, mutta onhan sekin plussaa, että kipeeksi paikat tulee.

Tässä kuvaa, joista toinen on otettu viime vuonna thaimaan matkalla. Viereisessä on samat shortsit hieman jääneet isoksi. En mä edes tajunnut että noin suuri muutos on tapahtunut vuodessa. Thaimaan kuvassa selkäleikkauksesta oli noin 5 kk ja vasta nyt olen päässyt treenaamaan, kuten ennenkin. Ruokavalio on huomattavasti parempi, kuin silloin, toki varmaan olisi painon saanut pidettyä alempana jos olisin syönyt terveemmin. Mutta eipä se silloin ollut niin tärkeää, tärkeintä oli syödä hyvin ja parantua. Pitkään siinä meni, mutta kyllä kaikki oli sen arvoista.
Olen niin iloinen, kuinka hyvin voinkaan treenata ja ihan vain olla. Tosin kipuja on edelleen ja tulee olemaan, mutta niille kun ei voi mitään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti