keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Aamuinen lenkki meni reippaasti kävelle ja auringosta nauttien.

Salilla tein selkää ja nyt huomaan energian vähyyden, sarjoissa tulee yökkö olo ja voisin heittää laatat siihen paikkaan. En ole vielä heittänyt ja tuskin heitänkään, olo ei vaan ole kauhean ruusuinen, eikä pärstäkään näytä kauhean iloiselta. Ilmankos kukaan ei uskalla mitään koskaan sanoa mulle :)

Nukkuminen sujuu edelleen hyvin, ja kroppa toimii normaalisti. Ei siis mitään hätää hormoonitoimintojen tai muiden arvojen kanssa. Ainoa on se hetkellinen heikkous joka on (ah niin) luonnollista tässä vaiheessa. Ihanaa kun taju lähtee lähes samantien kun pääni tyynylle asettelen. Minusta on myös kiva herätä aikaisin ja hoitaa treenit ja muut hommat pois alta ja voin sitten ottaa rennosti loppu päivän.
Tässä huushollissa kun tekeminen 3 koiran kanssa ei lopu koskaan(lue siivoaminen) Tosin  jos nyt en heti jaksa tehdä mitään, en myöskään ota siitä stressiä.
Omakotitalon hyviä puolia, että voi imuroida aikaisin aamulla tai vaikka keskellä yötä, ei paljon naapureita haittaa.
Putkirullausta, ei satu yhtään...

Painokin on mallillaan ja vaikka 2 viikkoa nykäistiin dietistä pois, olen silti "aikataulusta" edellä. Kaloireihin ei ole tarvinnut kajota (tällä viikolla) eikä aerobisiin, samoilla mennään päivä kerrallaan.Uikkaritkin sai hieman lis kiviä, nyt ne kelpaa mulle. 
Mutta ihan hyvin menee ei stressiä siis.


Palaamme asiaan. Iloista päivää.

4 kommenttia:

 1. Joo koirataloudessa ei tekeminen lopu, aina on jotain, jos ei muuta, niin lenkille lompsis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jokainen yksi kerrallaan niin menee tovi :)

   Poista
 2. Kissataloudessa ei kans koskaan siivoaminen lopu. 10 min on puhdasta ja sitten heti kissanhiekat lattialla.:D sentään ei tarvi lenkillä käyttää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta ei lopu sielläkään :) nim. entinen kissanomistaja.
   Vähän kun niitä silittelee niin on tukko karvaa kädessä.

   Poista