torstai 25. heinäkuuta 2013


Itselle sitä tulee sokeaksi ja voivottelee suurimmaksi osaksi niitä vielä pudotettavia määriä kropassaan, eikä osaa olla edes hiukan ylpeä saavutetusta työstä. Onhan tää nyt vähän erinäköistä, kuin viime kisassa, mutta vielä on muutama viikkoa aikaa treenailla ja mitä vaan voi sattua.
Enkä mä mikään bodaus kireä olekaan, kutistunut vaan onnettoman pieneksi :)

Eilinen treeni sisälsi olkapäitä ja vatsoja.
Aika hyvin sain ne väsytettyä, vaikkei paineista lihaksissa ole tietoakaan :) Paha olo tulee vähän sarjojen viimeisissä toistoissa, unohdan varmaan hengittää ja tietysti se energian vähyys myös tekee sen.


Aamulla käppäillessä ei todellakaan tarvinnut miettiä että olisin mennyt shortseissa, kun ilma olikin pilvinen.

Tänään vuorossa rinta/hauis treeni ja energiat menee juurikin treeneihin ja sitten tulee välikuolema hetkeksi ja taas jaksaa hetken aikaa puuhastella.
Aamulla sää näytti samanlaiselta kuin eilen, mutta sitten se taivas repesi ja aurinkokin alkoi lämmittämään lenkin jälkeen.
Venyttelin puolisen tuntia treenin jälkeen ja olo on aina kovin rento kun on sen tehnyt. :)
Varasinkin itselleni joogan ensi viikolle Vantaan uuteen hot jooga paikkaan ja odotankin sitä innolla, onkin vierähtänyt hetki edellisestä jooga hetkestä.

jotain erottuu, kun vähän pullistelee, muuten on aika rimpula.

Viikonloppuna olisi mökkireissu edessä, ihanaa päästä sinne huilaamaan. Sunnuntaina saan myös syödä jonkun herkun, jippii.
Huomenna vielä selkätreeni alle aamupäivällä ja sitten auton kyytiin koiruuksien kanssa järvimaisemiin.

Ihanaa viikonloppua.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti