torstai 11. heinäkuuta 2013

Taas viikko lähenee loppuaan, kamalaa miksi aika menee näin nopeasti, voi kun menisi vähän hitaammin. Rasvanpolttotalkoot siis jatkuu seuraavat 4 viikkoa vielä ja sitten koittaa kisaviikko.
Matka Ouluun taittuu varmaan yhden pysähdyksen taktiikalla ;) tai kahden, kun mun ei juuri tarvitse pissimässä käydä. On aika kuiva matka tiedossa :) Hanuri ainakin puutuu, mutta käänneellään kylkeä sitten matkalla.
Hotellin varasin keskustasta, lyhyt matka kauppaan, mikäs muu sen tärkeämpää olisi?

Eilen tein jalkoja salilla ja kyllä tänään tuntuu, aamulenkillä jokaisella askeleella "sattui".

Etukyykkyä pitkästä aikaa, olen vältellyt sitä tuon olkapään takia. Nyt se meni ihan ok, kun ei laitellu isompia painoja tankoon, mutta ei siitä kyllä taida mitään vakio liikettä tulla vieläkään.
Tänään olkapää/ ojentaja jumppaa. Ojentaajat ainakin ottaa hyvin treeniä vastaan. Olkapää ei edelleenkään ole priima kunnossa ja tuskin tulee olemaankaan, mutta ihan ok treenit saan silti olkapäille tehtyä. Varovasti ei hölmöillen, ettei hajoiteta enempää paikkoja.


Kisa uikkareita kävin sovittamassa ja samalla reissulla hain kiviä uikkareihin, ei mennyt kauaa, kun sain Päiviltä viestin, että ne on valmiit jo :) Ja ne on niin keltaiset ettei keltaisempaa olekaan.
Viikonloppu meneekin sitten liimaamisen merkeissä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti