tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tiistaita vaan

Hieman piti maanantai amaulla hieraista silmiä, kun sähköposteja luin. Lahden karsinnat on peruttu, joten on ilmoittauduttava johonkin muuhun karsintaa. TAAS!! Ensin olin siis menossa Lappeenrantaan, joka peruttiin ja siirrettiin Lahteen ja nyt sekin peruttiin. Olen siis menossa Ouluun. Toki mä ymmärrän sen kun suurin osa kilpaijoista on ilmoittautuneet useampaan karsintaan ja vain muutama uusi Lahteen. No olishan se ollut kiva sen kaksi viikkoa pidemmästi diettailla, mutta ei voi mitään.
Lisäsimme vartin aamulenkkeihin, jotka on olleet 30 min mittaisia. Ei siis paha ollenkaan, olin vaan tuudittautunut siihen, että hitaasti hyvä tulee.  Otamme siis loppukirin :)
Viikonloppuna oli siis tankkausta ja maanantain jalkatreenissä tuntui että jalat repee jo ensimmäisen liikkeen jälkeen. Tänään on ollut kyllä erinomaisesti koivet kipeenä. Siihen se energia sitten vissiin menikin, koska tänään makailin sohvalla ennen treeniä ja mietin jo kotiin jäämistä. Uni ei tullutkaan, joten kamat kasaan ja jumpalle.
Olkapäät ja ojentajat olivat vuorossa ja tein ensin ojentajat joka vei kyllä tarkoituksen mukaisesti käpälät niin väsyneeseen tilaan, että olkapäiden treenaamiseen ei juurikaan painoja tarvinnut(no ehkä jonkun verran)
Hyvä treeni siis oli vaikka alku olikin kankeaa.

Kesäloma on tuntunut pitkälle ja himassa olo tekee kyllä mökkihöperöksi, kovasti mä suunnittelen tekeväni kaikenlaista, mutta loppujen lopuksi saa juuri mitään( no ehkä jotain kuitenkin) aikaiseksi. No eikö se ole loman tarkoituskin? Vissiinkin.

Dilemma olisi myös se että pitäisi hankkia 3 viikon päästä oleviin häihin, joku kolttu ja en ole yhtään shoppailu ihmisiä. Tai olen, mutta jostain syystä vietän enempi aikaa urheilu osastoilla, mekkojakaan ei juuri kaapista löydy. Löysin kyllä kivan Adidaksen mekon, mutta se ei taida sinne sopia. Onhan tässä vielä aikaa, menen sitten perjantaina, kun juhlat on lauantaina :) perus setti, kuten joululahjojen hankintakin.

Eiköhän tää taas tästä suttaannu johonkin suuntaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti