perjantai 9. elokuuta 2013

Aikamoinen yö sateineen ja salamoineen, sain kyllä siltikin suhteellisen hyvin nukuttua. Aamuisin virtaa kyllä riittää, mutta iltapäivän puolella, käsikin on raskasta nostaa. Sitten illalla on taas pirteämpi fiilis.
Pari treeniä vielä tällä viikolla hoidettavana ja se olis siinä. Tankkauksiin ja tyhjennyksiin ei ole enää montaa päivää, joten sinne asti jaksaa kyllä hyvin.


Lenkille ihan vaikka sateen uhka onkin olemassa, olihan mulla tuo fillari tuossa sisällä, mutta ei se juuri houkuttele pidempään istumaan luisevalla hanurilla. Jos tilanne sitä vaatii, kävelen osan vaikka kaatosateessa ja poljen osan.
Ei se ole niin justiinsa. Muut veteli aamulla shortseissa ja mä olin mahdollisessa sadevarustuksessa :) taisin olla ylipukeutunut ainakin hien määrästä perustellen.
Tämän päivän treenit oli sitä samaa, kuten koko viikon. Vaihtelen aina liikkeitä, etten esimerkiksi tee aina samaa hauisliikettä jne. Saunat ja solariumit päälle, sen jälkeen olisin ollut aika valmista kamaa päikkäreille. Niitä tosin ei ole tullut vedettyä, koska ne vie heti mun yöstä tunteja pois.


Se eilinen mustikkapiirakka tuotos oli kyllä hyvä, toki jos sen tekis oikeaan vehnäjauhoon voihin ja sokeriin olisihan se hemmetisti parempaa, mutta tuo oli kyllä sellainen herkku, että sitä voi tehdä toistekin.

Koulun alkuun olisi noin 3 viikkoa aikaa, saa nähdä miltä opiskelu tuntuu taas näin 3 kk loman jälkeen. On tää kisaan valmistautuminen ollut ihan juhlaa, kun ei ole tarvinnut tsemppaa koulun tai duunin kanssa. Tosin mulla olis pari projektia mielessä, mutta en ole saanut aloitettua niitä. Pensselit on kyllä levännyt koko kesä, mutta pää ei.
En ole siis tarvinnut taideterapiaa tänä kesänä :)

Iloista viikonloppua kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti