maanantai 19. elokuuta 2013

Eilen oli todella hyvä treeni, virtaa oli kuin pienessä kylässä. Pumppi oli mahtava ja sitähän näyttikin ihan urheilijalle ;)
Tänään oli vielä ihan hyvät energiatasot ja hyvin jaksoi vääntää salilla, mutta ei ihan niin komea pumppi tänään kuin eilen. Huomenna sitä alkaa taas perse valahtamaan kohti lattiaa ja olemus olemaan riuku.
Kyllä vaan hyvällä ruoalla on merkitystä siihen miten jaksaa treenailla. Syökää ihmiset ettei ole vetämätön olo :D
Muutama viikko vielä ja pääsee taas kunnolla raudan kimppuun, näitä hissuttelu treenejä tehdään Lahden kisaan asti.

Koko viikon ohjelmassa on siis edelleen sitä kiertoharjoittelu tyyppistä treeniä. Eikä tehdä finaaliin asti, mutta kuitenkin tuntumalla. Torstaina vielä hieman pumppailen jalkoja kevyesti, että saan verta lihaksiin.
Tämä viikko tulee menemään siivillä ja kohta voinkin alkaa taas jännittämään. Viimeyönä ei meinannut uni tulla, kun T-kävelin mielessä alkuyön.

Tänään hieman trimmattiin  latvoja hiuksista, olihan se sellainen harakan pesä, että senkin olisi tietenkin voinut tehdä aikaisemmin.

Tänään olikin ensimmäinen aamu, kun satoi sitten ihan kunnolla aamulenkillä. Oli hieman sukat vetiset lenkin jälkeen, mutta muuten pysyin kuivana. Hyvät varusteet niin ei silloin sadekaan haittaa. Lenkillä mun ohi pyyhälsi sellainen vanhempi mies, shortseissa ja t-paidassa, toivotta reippaasti hyvät huomenet ja mä näin siitä pian vain perävalot. Oli sillä vauhti ainakin kova, olisi varmaan mullakin jos niissä varusteissa olisin ollut matkassa :)


Nora ja minä takahuoneessa viikonloppuna.

Jatketaan harjoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti