torstai 22. elokuuta 2013Jumaleissön, että voi saada hanurin kipeäksi siitä, että tekee pelkkiä rutistuksia salilla. Eilenhän pumppailin hieman reisiä ojennuksin ja koukistuksin. Lisäsin hieman pumppausta hanurille. Osu ja uppos, kunnon Jane Fonda jumppaa.

Tänään perus-setit, aamulenkki kävellen ja salilla koko kroppa läpi paitsi koivet, sekä vatsoja ja 25 min venyttelyt. Alkaa olemaan suht notkea, siis että ei tee niin kipiää revittely.

Tosi hyvin olen  myös saanut Pro Tanin pois nahastani, olen uinut öljyssä. Aikaisemmin se ei olekaan näin nätisti lähtenyt, mutta en ole kyllä sitä rasvaillutkaan. Kävin myös solariumissa ennen treeniä, hieman lämmittelemässä kylmiä lihaksia. Muutama kerta sitä vielä lisää niin sekin olis sitten siinä.
Laitoin nahkaani myös Pro tanin rasvaa ennen solkkua, ihana tuoksu ja sen pitäisi syventää vähän enemmän väriä, sopii mulle. Ei tarvitse tuhrata aikaa sitten siellä makoiluun sen enempää.
Huomiseksi kävin varaamassa kynsiin ajan, viime kisakynnet oli ihan omat, koska en saanut niitä kertakäyttö kynsiä pysymään liimalla ja mun kärsivällisyys ei riittänyt niiden liimaamiseen kisa-aamuna, että mennään sitten hakemaan ne rakennekynnet....(turhuuksien turhuus, sanon minä)


stupid selfie.Viikonloppuna olisi ohjelmassa Sipoonranta water  festival ja lupauduin menemään sinne kenttäkaupan "kojuun" seisoskelemaan muutamaksi tunniksi. Kannattaa tulla käymään jos vesiurheilu/ moottoriurheilu kiinnostaa :) Pitääköhän sinne ottaa korvatulpat mukaan?? niistä vehkeistä saattaa tulla melua. Käykää myös Facebookissa jakamassa ja tykkäämässä Kenttäkaupan tuotepaketista. Mut ei oo pakko jos ei haluu.

Hauskaa Torjantaita kaikille.


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuonko Reita paperia :) tai ämpärin. Kiitti :)

   Poista
 2. Meitsi on onnistunut "tuhoomaan" takareidet viime takareisijumpassa niin, että edelleen tuntuu ihan pirusti :o En kyllä ois yhtään ihmeissäni vaikka ois snadisti revähtänyt vasen takareisi, sen verran hellänä on. Eli joo, jalkajumpalla on joskus seuraamuksensa :D

  Ja sanonhan nyt minäkin, että hyvältä näyttää :) Hyvä sä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä seuraamushan tuo on, tosin toivotaan että ei ole revähtänyt ja toipuu pikaisesti. Kiitos Päivi!!

   Poista
 3. Mulla sama homma, hiton hyvin lähtee Protan kun lotraa öljyn ja rasvan kanssa! Ei ole enää kuin joitain laikkuja yläkropassa ja jaloissa sitten vähän enemmän. Harmi vaan että solkkurusketukset on myös häipyneet kun olen kuorinut niin raivona öljyn kanssa, sinne meni kallis bruna :D Pitää kait se vielä mennä sinne laatikkoon pötköttämään, ei tämmönen kalkkilaivan kapteeni-look käy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo kuorinnasta voi olla myös värin kannalta haittaa ;)
   pitää keksiä joku hyvä mantra sinne laatikkoon myös, kuten aamulenkeillekin. Musat korviin ja taju veke meininki ja meditoi samalla.

   Poista