keskiviikko 21. elokuuta 2013

Mikä fiilis?
Posettelen edelleen iltaisin nukkumaan mennessä sängyssä. Haluan olla parempi Lahden lavalla ja korjata asiat jotka korjattavissa on. Pientä tuunausta vaatii se vaan.(vähemmän hirjahtelua)
Toki sellaisia asioita joita ei pienellä tuunauksella saa korjattua, olisi esim. isommat pakarat.(ja tissit) Mielellään lihaksella isommat ei laardilla, kun kiristyy niin perse se vaan katoaa. Näyttäis se pyöreämmältä jos siihen pistäisi hieman laardia kylkeen, mutta ei kiitos laardia lavalle kuitenkaan :)
Uutta meikkiä tekaisin myös eilen ja onkin paljon helpompaa, kun nyt lähdetään kotoa. Eikä tarvitse majoittua hotellissa ei tarvitse pelätä että jotain unohtuu. Trust me mulla unohtuu paljon.
Pakkotoiston kuva Mike Siren.

Eilen samat jumpat eri liikkeet. Tänään samanlaista luvassa ja pienet jalkojen pumppailut myös, vaikka toki mieleni tekisin hieman kyykkäillä :) Pian kyykätään kyllä.

Aamulenkit ja treenit jatkuvat siis maanataihin asti, sitten alamme taas valmisteluihin.


Facbookissa voi osallistua tykkäämällä ja jakamalla Kenttäkaupan varustekassi paketin arvontaan, aikaa on elokuun 29 päivään asti. Käykääpä katsomassa se täältä ja jakamassa. Linkki sivulle.
Oikein mukavaa keskiviikkoa.6 kommenttia:

 1. Se ei ole kivannäköistä kun se laardi tärähtelee siellä pyllyssä. Että kyllä sun pylly oli aivan kärkitasoa :)

  VastaaPoista
 2. No ei ole ei, vaikka haetaankin pehmeämpää linjaa ei se vissiin tarkoita laardia? Mulle sanottiin, että jos lajin perässä lukee fitness niin eikö se tarkoita silloin urheilua, eikä ole mikään missikisa, repesin :D
  Kiitos Ansku <3

  VastaaPoista
 3. Sulla on upea kroppa kyllä, ihan sama mitä linjaa haetaan! :)Ja muutenkin vaikutit mukavalta tyypiltä, oli kiva tavata. Mä jatkat laardin sulattelua ja toivon että joskus kunto on yhtä hyvä kun sulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia, mukava olit itsekin :) ootko päättänyt kummat biksut sä laitat kisaan. Katsoin noita sun kuvia ja yllätys yllätys tykkäsin siitä valeammasta, se oli jotenkin raikkaamman oloiset :)

   Poista
  2. Mä alan kallistua myös niiden vaaleiden puolelle. Ne istuu paremmin päällä, tosin alaosa on vähän niukka. :D (tai ahteri iso, mutta kuitenkin..) Lahden valot vaan on kuulemmma todella kirkkaat, mutta jotenkin ton raikkauden takia tykkään itsekin niistä enemmän. :)

   Poista
  3. No tuumailet, pähkäilet ja sovitelet vielä puoitoista viikkoa :) tsemppiä loppurutistukseen!!!

   Poista