keskiviikko 7. elokuuta 2013
Painajaiset väsityivät viimeyöksi ja nukuinkin 9,5 tuntia. Aamulla oli kyllä levännyt olo, eikä tänään ole tullut edes perinteistä välikuolemaa, kuten muina päivinä.
Aamulla lenkillä ihanassa säässä ja sen jälkeen aamupalaa nassuun. Pienen puunailun(kodin) jälkeen otin jälleen fillarin alle ja suuntasin jumpalle.
Sain myös käskyn käydä solariumissa, kisavärin pohjia ottamaan, olen mä kyllä kalpeakin, että ihan aihetta on. En oikein jaksa keskittyä auringossa makaamiseen joten laatikkoon mars, aloitin treenin siis sillä :) Treenin lopetin taas infrasaunaan ja poljin hitaasti kotio ettei tulis kovin hiki, aika mahdoton tehtävä.

Vuorossa taas koko kropan pumppailuja ja jalkoja myös, pelkät koukistukset ja ojennukset loppuun. Kyllä niiden tekemistä on hiukan ikävä :) No kohta taas pääsen niiden kimppuun ihan toden teolla.
Kuvia en ole saanut aikaiseksi muutamaan päivään, mutta ehkä taas pian saan niitäkin otettua.


Treenien ja levon jälkeen lähdin kosmetologille ja voi että olikin ihanaa. Olen pitkään käynyt samassa paikassa ja tällä kertaa menin vieraisiin. Voin sanoa, että kannatti, en pettynyt ja aion mennä toistekin. Naama on sileä ja raikas.
Käyn usein kosmetologilla 1-2 kk välein, jotta iho pysyy kuosissa (salaa toivon, että se myös hidastaa tätä mun ulkosta vanhenemista) Hieronta ennen kasvonaamiota ja päänhieronta sen aikana sai tunteen, että leijun ilmassa :) ihan mahtavan rentouttavat pari tuntia.
Vaikka jouduin ajamaan aivan keskustaan asti, ei todellakaan haitannut, ajan toistekin.


Tänään hain myös kynnet, tällä kertaa liimailen sellaiset kertakäyttö kynnet kisaan, en voi sietää niitä rakenne- tai geelikynsiä. Mitä nopeammin saan ne pois sen parempi :)
Toinen on mun hiukset, haluan pitää tällä kertaa ihan omat, enkä ala laittamaan niitä klipsejä päähäni. Ompahan kevyempi pää lavalla.

Tässä uusia treeni popoja, molemmat alelaarista väriä treeneihin :)
                        Muistakaa osallistua arvontaan ja suurkiitos jo osallistuneille
2 kommenttia:

  1. Aion seurata esimerkkiäsi kosmetologille! It's time!
    Hei ihania treenikenkiä :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea M se on ihan taivaallista :)

    VastaaPoista