keskiviikko 14. elokuuta 2013

Tänään on leivontaa luvassa. Täräytin juuri aluillee huomisen ja perjantain tankkaus sämpylät, kävin vielä jauho ostoksilla, koska korvapuustit odottivat tekijäänsä.
Niissä mä oon todella huono, koskaan eivät tule kauniiksi, vaan muistutvat enemmänkin pommeja, missä on kanelia.
Ylensä se maku ratkaisee ei näkö :)Ihmeellisen vähän on väsyttänyt, aamusella yleensä paleltaa ja saakin olla untuvatossut jalassa ja pipo päässä sisälläkin. Ah ihana kesä :D

Hieman meinaa aika käydä pitkäksi ilman treenejä, mutta oon aina välillä putsaillut jotakin nurkkaa kotona ja nähnyt muutaman ystävän, kun näin aikaa on. Tänään kävin salilla saunassa ja normaalisti hikoilen siellä niin että siinä hikimäärässä voisi uida. Ei tarvinnut tänään, oisin voinut lähteä ilman suihkuja pois. Ei pisaran pisaraa :)

Kävelin myös matolla hetken aikaa, kun odottelin saunan lämpiämistä, tuossa sateessa en mene ulos, koska mä jäädyn kyllä jo sisälläkin. Tarkoitus onkin vain saada hieman verenkiertoa paikkoihin, eikä heittää lenkkiä. Hyvin meni aika siinä, kun lueskelin lehteä samalla. Oli muuten paskin lehti ikinä joka osui käteeni salilla, jotenkin innolla odotin sen lukemista, mutta siinä ei ollut kyllä juuri yhtään hyvää artikkelia. Kauheasti kuvia, vähän tekstiä, vaikka odotin otsikoiden perusteella, että siinä olisi ihan asiaakin, eipä ollut.
 Fit body vai mikä se nyt olikaan... ei siitä saisi edes hyviä sytykkeitä takkaan.

Nyt otan pienen maratonin ja katselen Rillit huurussa sarjaa muutaman jakson (12) putkeen ja majoitun sohvalle peiton alle.

Iloista keskiviikkoa, vaikka aamulla olikin epäselvää mikä päivä tänään olikaan :)

2 kommenttia:

  1. Ah, sulla on siellä parhausviihdykettä! x12. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja aika menee kuin siivillä, sulta se ajatus lähtikin ja hankin niitä katsottavaksi :)

      Poista