perjantai 27. syyskuuta 2013Hieronta auttoi pääkipuun, mutta jalkatreeni veti taas selän vinoon. Huomenna se on taas suorempi :)
Tänään kiduttelin olkapäitä ja ojentajia. Laitoin vahingossa hieman liikaa rautaa pystysoutuun ja ihmettelinkin, että ompas raskasta.. noh ei se mitään, rautaa pois ja lisää liikettä kehiin.
Pystypunnerrus eteen.
Pystypunnerrus taakse ei onnistunut, olkapää ei tykännyt siitä liikeestä tänään.
Pystysoutu.
Viparit taljassa.
Etunostot käsipainoilla.
Takaolille pari liikettä.
Venyttelin vielä treenin päätteksi vartin.

Vähän on nenässä ollut ikävä fiilis, jouduin jopa niistämään kerran eilen... Eikö oo kamalaa :)
 Pelkään flunssaa, kuin ruttoa, mutta ehkä tämä johtuu vaan nyt hetkellisestä (todella hetkellinen tämä meidän talvi onkin) kylmyydestä ja ramppaamisesta ulos ja sisään. Ilmastoinnista jne.Tänään ei oo nenään sattunut, mutta nukahdin sohvalle aamulla, kun hetkeksi oikasin siihen. Tuli taas nähtyä mitä ihmeellisempiä unia viimeyönä...

Treenien kohteena oli rinta ja hauis, sekä vatsoja.
Alkuun hyppelin lämpöä hyppiksellä. Kaikenlaista tuli tehtyä rinnalle 3 liikettä ja hauikselle 4.
Vielä menen myöhemmin venyttelemään ihan ajan kanssa ja teen pitkiä venytyksiä.


Aamupuuro :) ja kaikkiahan kiinnostaa ihan kympillä.

Irlannin kuulumisia myös. Ystävälläni on 4 viikkoa kisaan, painoa olisi pudotettavana vielä sellainen 10  paunaa. Hänestä tulee kyllä hyvin pieni, koska lihasmassaa ei todellakaan ole paljoa, eikä voi niin lyhyen treenihistorian jälkeen muuta odottaakaan. Hän on pituudeltaan lähes sama, kuin minä(166cm) ja kisapaino tulee olemaan 5 kg vähemmän, kuin mulla oli ja hän kilpailee figuressa. Itse en tosin olisi lähtenyt kisaamaan 8 kk salitreenien jälkeen, mutta nyt on hyvä tietenkin saada hieman kokemusta kisaamisesta ja siitä, että onko se hänen juttunsa. Suosittelinkin tämän kisan jälkeen muutaman vuoden treeniä ja sitten katsoo uudelleen jos tuntuu siltä.
 Ja niitä kysymyksien määriä mitä sieltä tulee :) Mulla on sormet rakkuloilla, kun kirjoittelen tsemppiviestejä jatkuvalla syötöllä ;) Helpompaa olisi jos olisi edes samassa maassa toisen kanssa, nyt pitää turvautua kuvien lähettelyyn ja virtuaali paijauksiin, että hyvä siitä tulee, elä huoli. (ite ollut ihan samanlainen paniikkinappula)

Hauskaa viikonloppua kaikille.
Jerita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti