torstai 12. syyskuuta 2013

Jalkapäivää

Eilen oli kahden tunnin kosmetologi reissu, sitä voi lähes verrata hierontaan. Olin ihan pihalla sen jälkeen :) Tosi hyvä fiilis ja rentoutunut olo, plus että naama näyttää taas kirkkaammalta.

Oli toinen kerta, kun kävin kyseisessä paikassa ja edelleen super tytyväinen vaihdokseen, hedelmähappo kuorintaa kehiin ja naama oli tosi sileä ja puhdas. Edellisellä kerralla ostin myös pieniä tuotteita kokeiluun ja tällä kertaa lähti sitten isompaa purnukkaa mukaan.


Tänään koulusta vapaata ja saliahan se oli suhteellisen aamutuimaan.
Jalkoja
Ei kyykätty tänään, mutta prässillä hieman hinkkailin :) voi luoja mikä tutina.
Hack kyykkyä, Sjmv smithissä tai mikä lie romanialainen veto, yhdenjalan prässiä, reidenojennusta ja koukistusta vuorojaloin. Kyllä tuntui ja mahtava treeni, sekä kaupanpäällisenä hiki, se kauan kaivattu :)
Taisin joskus sanoa, että perseenkuvia ei tässä blogissa nähdä, no siinä se nyt sit on...


Kuinka paljon mietit, että mitä muuta ajattelee sinusta, harrastuksestaan, elämäntavoistasi?
Jos itsellä on unelmia ja tavoitteita, onko väliä sillä mitä muut ajattelee asiasta? Kukaan muu ei seiso sinun saappaisssasi. Jos haluat kilpailla, kilpaile. Eihän sitä muuten tiedä mitä se on jos sitä ei kerran tee.
Harrastaa voi toki muutenkin, eikä ole pakko kilpailla, vaikka tavoitteellisesti urheileekin.
Jos haluaa kirjoittaa blogiaan innostuneena jostain asiasta tee se, oli se sitten vaikka kutominen tai paljon parjattu fitness.
Jokaisella on oma tyyli ja hyvä niin. Jokaiselle löytyy varmasti omat lukijansa ja ne jotka valittavat tyylistäsi tai asioista joista kirjoitat, voivat sitten jättää blogin lukemisen vähemmälle.
Kaikkia ei tavitse miellyttää, eikä ole pakko. Eri asia on tietenkin se jos tarkoituksella provosoi, ketään ei kuitenkaan saa painaa maanrakoon tahallaan tai olla ilkeitä, kuten ei oikeassa elämässäkään. Kaikilla on varmasti vaikeaa, eikä elämä ole vaaleanpunaista ja vaahtokarkkeja jatkuvalla syötöllä.
Jos joku asia ärsyttää, älä tee sitä.  Haaveita ja unelmia on hyvä olla ja pidä niistä kiinni, elä koskaan luovuta.
Ole oman elämäsi supersankari(tar)
Photo by Mariah Kari.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti