sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Lauantai kehkeytyikin hieman erilaiseksi, kuin olin suunnitellut.
Yksi koirista oli käyttäytynyt hieman erikoisesti pari päivää ja lääkäriinhän se oli mentävä sen kanssa. Toisessa lääkrissä epäilivät kohtutulehdusta, mutta paskoilla ultralaitteille eivät voineet sanoa loppujen lopuksi juuta eikä jaata. Suosittelivat menemään toiseen paikkaan, jossa laitteet ovat kunnossa.
Maksua ei otettu tästä vierailusta.
Tuli vaan mieleen että jos lisivat alkaneet operoimaan epäilyksen perusteella, olisi metsään menty ja railakkaasti.
Toisessa paikassa sitten tehtiin samat toimenpiteet ja ultrakuvien ero oli kuin yöllä ja päivällä. Tosin ennen ultraa lääkräi totesi, hieman puristeltuaan koiraa, että kyseessä saattaa olla valeraskaus... no voi perkele sentään. Oksentaminen, apaattisuus ja syömättömyys siis johtuivat siitä :) Helpotuksen huokaus.
Hieman tujumpana versiona vaan, lääkkeet kehiin ja koira kotiin. Aamulla tosin sanoi vielä soittavansa jos pissikokeessa näkyy jotain erikoista.


Mulla oli eilen myös tankkausta ja voi luoja mikä olotila siitä kaikesta syömisestä, tajukin lähti eilen jo 9 aikaan ilalla. 10 tunnin unet tuli vedettyä ja mahtavat silmäpussi aamulla kruunasi mun naamaani :)
Napa ei tosin vetänyt kaikkea mitä suunnittelin, mutta jääköön  sitten seuraavaan kertaan :) mutta kyllä riisi oli hyvää, lähes kaksin käsin sitä vetelin :)


Eilen treenailin siis olkapäitä ja ojentajia, fiilis oli väsynyt edelleen salille mennessä joten syöminen tuli siis tarpeeseen. Energia ei ole pahitteeksi yhtään.
Venyttelyt päälle.
Tässä muutamia kuvia treeneistä.
Pystypunnerrus

Pystysoutua, huomaa miten toi vamma olkapää ei nouse :)

Takaolat loppun peck deckissä.
Vielä se käpälä siitä kasvaa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti