keskiviikko 4. syyskuuta 2013

päivitystä kuvien kera.

Olihan päivä eilen ja niin se arki palasi tähänkin perheeseen :)
Ruokapurkkien kanssa kouluun, kyllä teen eväät myös kouluun, koska noh ruoka siellä harvoin on mitenkään herkullista... Keittäjä tietenkin luuli, että minä lappaan sitä kouluruokaa siihen mun 3 litran kippoon, kun otin hieman ylimääräistä salaattia ruokani kylkeen. Meillähän on ruokailu ilmaista ja kai se on sama laittako sitä lautaselle vai kippoon. Ehkä hän luuli, että vien sitä kotiin :)
Kisa kuvat Mike Siren.
Kotiin koulun jälkeen vaatteet vaihtoon ja ruokaa nassuun, hieman hyytynyt fiilis. Fiilis tosin koheni salilla. Tein hauis7 rinta treenin ja venyttelin 25 min perään. On kannattanut venytellä sillä spagaatin sain aivan kivuttomasti tehtyä, eikä venyttely tunnu muutenkaan enää niin kurjalle, sen aloittaminen on vaan aina niin kovin vaikeaa, se on helppo skippaa ja vakuutella itselleen, että kyllä mä sit kotona venyttelen. Yeah right :)
Huomenna onkin heti vapaata ja pääsen siis päivällä treenaamaan. Iltaruuhkat salilla on kyllä helvettiä, huomaa että uudet elämät on taas alkaneet monella. No kyllä niistä monet varmasti jää treenaamaan pidemmäksikin aikaa, mutta aika moni on kausitreenaaja.
Lyhyemmät sarjat tuli mulla kehiin ja loppui se pitkien hinkuttaminen :) jo nyt huomaa energioissa nousua, silti vielä vähän varovaisemmin.

Tänään vuorossa oli selkätreeni ja sekin oli hyvä sellainen .Jälleen 30 min venyttelyä päälle, nyt koitan pitää siitä rutiinista kiinni. Kävin myös hakemassa rekvisiittaa viikonlopun kuvausta varten siis vaatteita, tällainen löytyy jo kotoa, mutta se maalattiin minulle ihanan väriseksi.tänään kotona pullistelin lenkin jälkeen, kun lavalla ei  saa...


Mahtavaa viikkoa kaikille, se on jo puolessa välissä.
Jerita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti