torstai 19. syyskuuta 2013

Tänään lepoa, ihan finaalissa. Yöt menee hirveessä hiessä ja pyöriessä. enemmän ruokaa, kovempi aineenvaihdunta :) näköjään. Ei oo tosin kiva herätä hikilammikosta, mutta minkäs teet. Onhan se hiki hyvästä.
Jospa vähän venyttelisin tuossa kotosalla iltasella vielä.

Väsymys on ollut siis ihan omaa luokkaansa muutaman päivän, luulen että se kisan jälkeinen kuolema tuli nyt.  Omat kisat, kun menivät aikalailla perseelleen, ehkä ne realiteetit nasahti nyt esiin.
Miten helvetissä ajattelin pärjätä jossain bikinissä??? Daaa. Välillä mietin, että urpo kun sinne piti itsensä änkeä, mutta välillä oon kovin ylpeä saavutuksestani ja kunnosta. Se nyt ei vaan uponnut tuomareihin(tälläkään kertaa)
Onko kisaaminen sittenkään vielä mun juttu, vai onko se vaan sitten enempi omaksi iloksi punttailua. Omaksi iloksi punttailua se oli monta vuotta muutenkin, mutta sitten sain jonkun aivopierun, että nyt sinne bikiniin kun oon niin lihaton.. hahaaa kyllä voi itteään huijata ;)
No joo en mä nyt ihan masentunut kuitenkaan ole ja tykkään jumppaamisesta ihan muutenkin, kisataan sitten kun taas saan seuraavan aivopierun(sitä odotellessa). Sitä on multa kysytty lähes päivittäin, että milloin seuraavan kerran.

Joten kun ei ole varsinaista kisatavoitetta se motivaatio pitää siis repiä jostain muualta. Niitä keksiessä sitten mennään tässä muutama kuukausi eteenpäin.
Kisat ei kyllä tunnu siltä että ottaisin niistä jotenkin stressiä tai lomaa tästä harrastuksesta, samaan tapaan tulee treenattua oli sitten offilla tai kisakaudella. Tosin kisakaudella se treenaminen on hieman erilaista ja offillahan se pitäs olla kovempaa,(ei sitä löysäillä kyllä silloinkaan) että saadaan kehitystä aikaiseksi. Enempi vois tulla stressi offilla siitä, että onko kehittynyt tarpeeksi jos seuraava kisa on jo raapustettu kalenteriin :)

Syksyn ja kevään hanurit.


Molemmat bikinit on myynnissä, jos olet kiinnostunut, laita meiliä jeritamiettinen ät hotmail.com
Ompelut ovat Päivi Bothaksen käsialaa ja koristelin itse molemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti