sunnuntai 27. lokakuuta 2013Tänään simppelisti selkää salilla ja muutamaa erilaista vatsaliikettä. Hyvät oli tuntumat kyllä, vaikkakin painot eivät päätä huimanneet.
Kulmasoutua, kevyttä maastavetoa väliin, ylätaljaa, alataljaa, pulloveria ja mitäs muuta? Kulmasoutua käsipainoilla ja ne vatsat siihen päälle, sekä venyttelyt.


Mä oon vähän enempi keskittynyt rullailemaan lihaksia viimeaikoina, ihan hyvä, mutta ei se kyllä yhtään notkeammaksi pelkkä rullailu tee. Tuskaa oli tänään siellä lattialla pyöriä, mutta sinnikkäästä jatkoin vaikkei olisi yhtään huvittanut. Täytyy varmaan uhrata joku pidempi venyttely sessio ihan tuossa lähiaikoina.


Tänään koekeittiössä tein piirakkaa, kaivelin kaappia ja pohjan aineksiksi kehittyi:
kaurahiutaleita, mysliä ja gluteenitonta jauhoa. Kostukkeeksi pari munaa ja vettä.(en jaksanut sulattaa rasvaa, joten ilman jäi)
Lusikoin sen pellille ja samaan aikaan blenderiin törkkäsin 3 omenaa, 2 porkkanaa ja 1 banaanin. Olipa aika velliä, mutta siihen pohjan päälle vaan ja uuniin :)

Mysli ei ollut gluteeiniton, koska sellaista ei kaapissa ollut, mutta eipä tarvii kauheesti extra makeutusta, kun mysli on niin äkkimakeeta, phyi. Jotain palmu- tai ruokosokeria sinne hölähti myös sekaan. Voi siis käyttää mitä tahansa makeutusta mikä itselleen sopii tai jättää käyttämättä.

Ruma, mutta ei haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti