torstai 14. marraskuuta 2013

Kyllä tietää jalkoja tehneensä, kun aamulla joutuu miettimään miten pukea sukat/ housut jalkaansa. Menee tuo selkä aikamoiseen jutturiin AINA. Tänään hemmottelen itseäni vielä venyttelemällä kotona.

Tänään kävin vieraissa treenaamassa. Tein olkapäitä ja ojentajia. Peilissä näytti olkapäät kivoille, mutta kun otin kuvan, ne ihan vallan katosivat kokonaan. No ei se mitään kyllä ne siellä on :)

Tosi hyvä treeni tuli, pari tuttua naamaa näkyi paikallisessa, oli nekin vieraissa.
Sitten intopinkeenä menin neuvomaan kahdelle miehelle miten kyykkyä tehdään(virhe) tekivät kyllä aika huonosti. Oli kuulemma polvivammaa ja joka kerta unohtuu miten se kyykky tehdään ja isot pojat on näyttäneet miten se tehdään. Koitin kertoa miten sitä polvikipua vois ehkä vähentää, mut ei siitä mitään tullut. Pidä tunkkis perkele ;)

Kyykky on vaikea liike, eikä sitä ihan hetkessä opi, varsinkin jos on liikaa painoja. Siinä on pian muutkin paikat rikki, kuin vain polvi.
Kysyin myös, että jos ostaa nopean auton, oletko heti myös formula kuski… ei kuulemma :)
Mulle tuli vähän "paha" mieli, kun piti mennä sanomaan, vaikka ihan hyvää tarkoitin. Näytti niin vaaralliselta touhulta. (eipä sitä turpaansi kiinni vissiin osaa pitää)Semmoisia hommia tänään :) Viikonloppukin kolkuttelee ovella. Mukavaa Torjantaita!!

2 kommenttia:

  1. monesti tulee itelläkin katottua kun ihmiset tekkee väärin.. mutta en mee koskaan sanomaan. just ton takia. :D

    VastaaPoista
  2. parempi vissiin vaieta, mutta tänään mä jo mietin että ihan hyvä, kun sanoin. Koska sitten kun se selkä tai polvi pamahtaa niin varmasti muistavat mut ;)

    VastaaPoista