maanantai 4. marraskuuta 2013

Selkää toissa päivänä, eilen jalkoja, tänään olkapäitä ja ojentajaa, sekä vatsoja.
Selkätreenistä on muutama kuva, mutta muuten en oo jaksanut kuvailla.
Jalkatreeni oli kyllä niin lyhyt ja pirun ytimekäs ja mukamas kevyt, että tänään on tuntunut jaloissa aikalailla. Käsipainotkin piti varovasti asetella jalan päälle ennen pystypunnerrusta.

Aloittelin kulmasoudusta, en aivan kauheasti laittanut rautaa, vaikka tuntui siltä että olisin voinut. Pidin kuitenkin treenin kevyenä. Seuraavaksi nitkuttelin hieman vajaata sjmv, että saisin tuntuman vain selällä, mutta kyllä ne takareidet on kipeät tänään.
Ylätaljaa eteen ja taakse, alataljasoutua seisten, en tykkää tehdä tätä istuen, saan paremman tuntuman seisten. Kulmasoutua käsipainoilla ja alasvetoa taljassa.  leukjen vetoa maasta loppuun, eli hanuri maahan ja tangosta kiinni. Olihan siinä taas ihan tarpeeksi :)
Jaloille vääntelin kapeaa hackia, vipavarsi hackia, kyykkyä smithissä, 1 jalan kyykkyä smithissä, reidenojennusta ja jotain muuta.
Olkapäille tein ihan perusliikkeet pystypunnerrukset ja viparit. Vatsoille tein taas pää alaspäin roikkuen, ai että se tekee kutaa :)

Meillä on sellainen leikkinurkkaus lapsille salilla, siellä sellainen pieni tyttö riisui itseään alasti ja jatkoi leikkiä ilman vaatteita. Meni tovi ennekuin äiti tuli lastaan pukemaan ja huutohan siitä syntyi, kun vaatteet piti päälle laittaa.  Kevyttä huutonaurua piti päästellä asiakkaan kanssa :)

Että semmoista tänne tänäänkin. Kivaa viikkoa kaikille.

Jerita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti