perjantai 22. marraskuuta 2013

Syödään siististi, mitä se tarkoittaa? Mielipiteitä ja onko ne muuttuneet ajansaatossa?

-syödään määrällisesti vähemmän?
-syödään vähemmän valmisruokia?
-Muro paketin kyljessä lukee fitness?
-ollaan dietillä?(karppaus, paleo, 5:2…)
-leivotaan kotona?
-ei syödä ulkona?
-vähennetään herkkuja?
-syödään vähän rasvaa?
-ei syödä lihaa?


Tuntuuko uhraukselle jos pakastepizzan sijaan joutuu tekemään itse ruokaa?
Onko se hankalaa, aikaa vievää.
Onko aina nälkä? Jano? Väsyttääkö? Äkkiä pitää saada jotain, suklaapatukka vaikka...

Surffatko netissä? kuinka paljon katsot tv:tä? Mihin aika hupenee? Pitääkö kaikki saada heti nyt ja mielummin sen olisi pitänyt jo olla?


Törmäsin vanhaan kuvaan itsestäni, vuosi taisi olla 2007 tai 2008 alussa.
Treeniä olin tehnyt monta vuotta, pääasiassa juoksin ihan helvetisti ja kävin vähän salilla. Syöminen ei kyllä ollut  hanskassa ja mun mielestä Subissa ja kiinalaisessa syöminen oli terveellistä. Koska eihän aasialaiset ole lihavia ja subiakin muistaakseni mainostettiin, että siellä on joku terveellinen patonki… no on se varmaan terveellisempi, mut jos se on sun pääasiallinen ruokavalio :D
Karkkia mussutettiin joka viikonloppu ja varmaan viikollakin, filmtownit ja muut karkki helvetit tuli kyllä tutuksi. Sipsiä myös, koska mä juoksin niin paljon, että olihan mulla kulutustakin, yeah right.
Muistan, kun kimpassa ihmeteltiin, että miksi paino ei putoo vaikka urheilen niin hemmetisti.. no miksiköhän…

Ei se urheilu pelkästään vaan se syöminen, niin ja se juominen. Mulle on kyllä se viinakin maistunut ja olen varmasti juonut koko loppuelämän kiintiöni täyteen. Eräs pikkujoulukausi oli vallan kostea ja sen jälkeen päätinkin lopettaa juomisen ainakin hetkeksi. Meni 8 kk otin, meni 6 kk otin ja vissiin seuraavat 6 kk ja päätin lopettaa kokonaan. Sillä tiellä ollaan edelleen ja yli 6 vuotta on mennyt juomatta. Tosin viime kisassa vetäsin salmaria takahuoneessa, että en tiedä voiko sitä laskea. Mutta humalassa en ole ollut.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Vihasin että minusta  otetaan kuvia, harvemmin pystyin olemaan pelleilemättä niissä, koska sillä peittelin epävarmuuteni.

Ja sitten siihen kuvaan. Hauskaa viikonloppua.


P.s Ainiin facebookissa oli kova kohina 45 min tv-ohjelmasta, kun fitness urheilijat leikkauttavat itsensä sen näköisiksi. En tiedä, mutta pirun rikasta porukkaa meillä, kun  lihakset ja rasvat on hoidettu plastiikkakirurgin luona… Onhan fitness aika tuottoisaa puuhaa, kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Niin helppoa, kun niks ja naks  vaan, eikä tarvii salillakaan käydä ja jo olet fitness kunnossa.


Lähen silti salille, koska luulen että minulla ei ole varaa selkäimplantteihin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti