lauantai 21. joulukuuta 2013

Hauista ja rintaa tänään. Olikin vetelä treeni, tulipa tehtyä silti.

Hauikset alle 4 liikettä ja rinnalle 3 liikettä.
Hauis on mulle sellaista pakkopullaa treenata ettei mitään rajaa, dietillä se on kivempaa, kun siellä sentään näkyy jotain. Nyt ei paljon haukkari pullahtele esiin, ompa ainakin jotain kehitettävää. Tosin en tiedä, onko bodyfitneksessä niin väliä sillä haukkarin koolla ;) Kunhan on vähän hanuria, selkää ja olkapäitä. Näillä mä lohduttelen itseäni, ei voi olla täydellinen kaikessa ;) Toivotaan joulupukilta vielä kapeaa vyötäröä.Juu ja jos joku sai sellaisen kuvan että pidän itseäni täydellisenä, meni pahasti metsään. Samanlainen mä oon kuin kaikki muutkin, murehdin liikaa ulkonäöstänikin. Ihailen itsekin hyvä kuntoisia ihmisiä ja mietin että kyllä mäkin vielä hyvälle näytän. Enkä pidä itseäni mitenkään parempana kuin muut. Toisina päivinä ollaan liian pieniä, toisina liian isoja. Onkohan koskaan hyvä :D
Mutta se, että teen töitä asioiden eteen, helpottaa ehkä tuskaa silloinkin kun farkkujen vyötärö alkaa puristaa.


6 kommenttia:

 1. Sä olet hyvännäköinen ja upea kroppainen. Mut eikse meeki niin että tyytyväisyyteen loppuu kehitys, joten ei muutaku itsekritiikkiä kehiin vaan ja salille.

  VastaaPoista
 2. Heh tarkoitus ei ole kalastella kohteliaisuuksia, mutta kiitos.
  Niin voihan sitä olla tyytyväinen saavutettuihin tavoitteisiinsa, vaikka kehitettävää silti on.
  Toinen asia mikä tuli mieleen, että antaako itsestään oikean kuvan kuvissa. Että valitseeko valaistuksen ja asennot niin että harhaanjohtaa lukijoita omasta kunnostaan?? En tiedä.
  Pitää vaan olla tyytyväinen siihen, että edes pystyy treenaamaan ja että nauttii siitä, ei sinne väkisin viittis mennä :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä Jerita! Mäkin saan pumpata aika tavalla tätä hauberia että sinne saan kokoa. On tätä kättäkin siunattu sen verran pitkällä varrella :D Mutta sanottakoot nyt vielä, että hyvältä sä näytät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) kyllä se vaan rautaa kaipaa että se pikkanen pala kasvaa :)
   Hyvin se sullakin näkyy ja sun kuntos on mennyt tosi mahtavasti eteenpäin.

   Poista
 4. Tottakai voi olla tyytyväinen siihen mitä on jo saavuttanut :) Aina on näytettävä ne parhaat puolet ja valitaan valot, asennot ja vaatteet niin että on "isoin ja kaunein".. Treenitaukoa tullut itellä luvattoman kauan, mutta nyt ootellaan parantumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepo kannattaa, ei se ainakaan huhkimalla hulluna parane, eikä ne lihakset minnekään katoa. Paineettomia ne ehkä ovat, mutta eivät katoa.

   Poista